Συνωστισμός στην πρεμιέρα

Στη δράση επιστρέφουν σήμερα οι ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείου του Ολυμπιακού, μετά τις καλοκαιρινές τους διακοπές, με την πρώτη συγκέντρωση για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Οι «ερυθρόλευκοι», με νέα πρόσωπα τους Χαβίτο, Δασκαλάκη -που θα παρουσιαστούν επίσημα το μεσημέρι- Κοστάντσο, Φέισα και Μαρκάνο, θα προπονηθούν στις 18.00 στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ρέντη. Το «παρών» θα δώσουν και οι Κατάι και Γκρμπιτς που δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμη, αλλά και ο Ματ Ντάρμπισιρ -παρά την άδειά του- αφού θέλει να πείσει τον Ερνέστο Βαλβέρδε να τον κρατήσει στο Λιμάνι.

Αντίθετα, απόντες θα είναι οι Τοροσίδης και Αβ. Παπαδόπουλος που θα ενσωματωθούν στην ομάδα την Παρασκευή, αλλά και οι Φετφατζίδης, Μανιάτης, Ρόμενταλ και Μέλμπεργκ, οι οποίοι θα τεθούν στη διάθεση του Ισπανού τεχνικού στις 14 του μήνα.

Ο «Τσινγκούρι», από την πλευρά του, καλείται μέχρι τις 9 Ιουλίου, που η ομάδα θα αναχωρήσει για το Ζέεφελντ της Αυστρίας, να ξεκαθαρίσει το ρόστερ, που ξεπερνά αυτή τη στιγμή τους 40 ποδοσφαιριστές!

Την ίδια ώρα, ανοιχτές παραμένουν οι υποθέσεις του Κάρλος Σάντσες και του Γιώργου Τζαβέλλα. Ο Κολομβιανός μέσος στη νικηφόρα πρεμιέρα της Εθνικής του ομάδας στο Κόπα Αμέρικα κόντρα στην Κόστα Ρίκα (1-0) δεν αγωνίστηκε, γεγονός που ικανοποίησε τους Πειραιώτες, προκειμένου να κάμψουν την αντίσταση του προέδρου της Βαλενσιέν να τον παραχωρήσει.

Στο μεταξύ, στο 4ο Παγκόσμιο Συνέδριο της Θύρας 7 παρευρέθηκε το Σάββατο ο Βαγγέλης Μαρινάκης. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ στην ομιλία του εξέφρασε την επιθυμία του να παραμείνει στο τιμόνι του συλλόγου. «Αν δεν αγαπούσα τον Ολυμπιακό, θα είχα φύγει με όλα αυτά που γίνονται και λέγονται εις βάρος μου. Φανταστείτε πώς είναι να ξυπνάει το παιδί σου και να βλέπει τον πατέρα του πρωτοσέλιδο στις εφημερίδες να φέρεται μπλεγμένος. Δεν πάω πουθενά όμως, θα μείνω εδώ και θα πολεμήσω μαζί σας για την ομάδα. Ολοι μαζί, ενωμένοι για τον Ολυμπιακό!

Δεν σας κρύβω ότι έκανα δεύτερες σκέψεις για την παρουσία μου στον Ολυμπιακό, όμως η αγάπη και το πάθος μου για την ομάδα αλλά και η στήριξη του κόσμου με κάνουν να θέλω να είμαι ακόμα πιο “παρών” και ακόμη πιο δυνατός. Ημουν μπροστά, δεν κρύφτηκα ποτέ, δαπάνησα πολλά χρήματα και προσωπικό χρόνο για να φτιάξουμε την ομάδα και στη συνέχεια, ως όφειλα, προσπάθησα να προστατεύω τα συμφέροντά της.

Επειδή λοιπόν καταλαβαίνω ότι στόχος είμαι εγώ, ας χτυπήσουν εμένα και ας αφήσουν ήσυχο τον Ολυμπιακό» είπε ο κ. Μαρινάκης και σε αγωνιστικό επίπεδο τόνισε: «Το πρωτάθλημα θα ξανακατέβει στον Πειραιά το καλοκαίρι. Θα κάνουμε και καλή πορεία στην Ευρώπη».

Χάρης Δάντσης

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα