Μόλις τα φώτα έσβησαν έμεινε μόνος στη σκηνή

«Τελείωσε το παραμύθι του “X-Factor”. Μπήκαμε στην πραγματικότητα». Με αυτή τη φράση ο Χάρης Αντωνίου, ο νικητής του «X-Factor 3», περιγράφει τη μετά… ριάλιτι εποχή. Τα φώτα έσβησαν, οι κάμερες έκλεισαν και ο τραγουδιστής έμεινε μόνος στη σκηνή. Οι διθυραμβικές κριτικές τελείωσαν και ο μεγάλος νικητής βρίσκεται πλέον αντιμέτωπος με τον εφιάλτη της ανεργίας, όπως και πολλοί συνομήλικοί του. Βέβαια ο Χάρης είναι από τους καλύτερους διαγωνιζομένους που έχουν περάσει από σόου και από καλλιτεχνική άποψη αλλά και από θέμα χαρακτήρα. Γι’ αυτό και δεν επέλεξε να είναι στα φώτα της δημοσιότητας χωρίς λόγο και αιτία. «Από τον ΑΝΤ1, δεν μπορώ να πω, με καλούν σε εκπομπές και με όλους τους ανθρώπους της ομάδας μου, τον κ. Λεβέντη και τους δασκάλους μου, διατηρώ πολύ καλές σχέσεις. Ωστόσο το δικό μου προφίλ δεν είναι τηλεοπτικό. Αν πάω σε μια εκπομπή θα το κάνω για να πουλήσω τη μουσική μου. Δεν θέλω να πουλάω προσωπικές ιστορίες ούτε μου αρέσει το κους κους».

Τη βραδιά που στέφθηκε νικητής του «X-Factor» ένιωσε ότι ζει σε όνειρο· ότι ο κόσμος τού ανήκει. «Εκείνη τη ώρα ήμουν ένας μικρός θεός. Πίστευα ότι μπορώ να καταφέρω τα πάντα· ότι όλες οι πόρτες είναι ανοιχτές και με περιμένουν και το ξεκίνημά μου θα είναι πολύ δυνατό. Το σήμερα αποδεικνύει ότι η πραγματικότητα δεν έχει καμία σχέση με αυτά που φανταζόμουν. Τελικά τίποτα δεν γίνεται χωρίς δουλειά, επιμονή και υπομονή. Ευτυχώς δεν είμαι από τους ανθρώπους που απογοητεύονται εύκολα. Το παλεύω και θα το παλεύω».

Ο φίλος του και νικητής του «X-Factor 2» Σταύρος Μιχαλακάκος τον είχε προειδοποιήσει μετά τη συμμετοχή του στο μουσικό σόου ότι τα πράγματα δεν είναι όπως φαίνονται και ότι η αγορά είναι πολύ δύσκολη και περιορισμένη. «Ο Μιχαλακάκος τελικά είχε πολύ δίκιο και θυμάμαι ό,τι μου είχε πει ακριβώς: “Αντε, πήγαινε να κερδίσεις να γίνουμε πολλοί οι άποροι μουσικοί”».

Ο Χάρης, παρακολουθώντας τον τελικό του «Greek Idol», θυμήθηκε τις δικές τους λαμπρές στιγμές. «Ο Τσακαλάκος είναι πολύ καλός. Εχει τρομερή ενέργεια και τον γουστάρω. Θέλω να τον γνωρίσω. Και η Μαλού έχει πολύ όμορφο χαμόγελο κι ωραία έκφραση. Βέβαια βλέποντας τον νικητή εκείνη την ώρα σκέφτηκα αυθόρμητα: Ελα και συ στο κλαμπ».

Ο Χάρης, ωστόσο δηλώνει «ηθικόν ακμαιότατον» και την ερχόμενη Πέμπτη θα εμφανιστεί σε ένα μπαράκι στη Γλυφάδα, ενώ συζητά για να τραγουδήσει από τον Σεπτέμβριο σε ένα μαγαζί της Κύπρου. Παράλληλα, μετά την κυκλοφορία του single του «Στον κόσμο μου εγώ» -περιμένει ακόμη πότε θα γίνει το βιντεοκλίπ, αφού έχει πέσει σε δύσκολους καιρούς-, θα ετοιμάσει με τη δισκογραφική του εταιρία μια ολοκληρωμένη δουλειά αποτελούμενη από δέκα τραγούδια.

Κωνσταντίνα Γαρνέλη

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα