Μια πριγκίπισσα στο Ποντικονήσι

Διακοπές πολλών αστέρων στην Κέρκυρα απολαμβάνει η πρώτη κυρία του Μαρόκου, σύζυγος του βασιλιά Μοχάμεντ ΣΤ’. Η πριγκίπισσα Λάλα Σάλμα έφτασε στο αεροδρόμιο «Ιωάννης Καποδίστριας» της Κέρκυρας κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας με το βασιλικό liar jet, συνοδευόμενη από τον οκτάχρονο γιο της και 15 άντρες της προσωπικής της ασφάλειας. Σύμφωνα με πληροφορίες είναι η δεύτερη φορά που η 33χρονη σύζυγος του βασιλιά Μοχάμεντ Μπεν αλ Χασάν επισκέπτεται το νησί των Φαιάκων και, όπως αναφέρουν καλά πληροφορημένες πηγές, σκοπεύει να παραμείνει στο ξενοδοχείο πέντε αστέρων όπου φιλοξενείται για 15 ημέρες.

Ο βασιλιάς του Μαρόκου Μοχάμεντ ΣΤ’, ο 18ος από τη δυναστεία των Αλεβιτών, γεννήθηκε στην πόλη Ραμπάτ στις 21 Αυγούστου 1963. Σπούδασε Νομικά και Πολιτικές Επιστήμες στη Γαλλία και απέκτησε διδακτορικό στο Διεθνές Δίκαιο. Στις 23 Ιουλίου 1999 διαδέχτηκε τον πατέρα του, βασιλιά Χασάν Β’, και στις 21 Μαρτίου 2002 παντρεύτηκε τη Σάλμα Μπενάνι, την πρώτη σύζυγο βασιλιά που της αποδίδεται ο τίτλος της πριγκίπισσας. Μαζί έχουν αποκτήσει έναν γιο, τον διάδοχο του θρόνου Μουλάι Χασάν, και μία κόρη, την πριγκίπισσα Λάλα Χαντίγια. Ο Μοχάμεντ ΣΤ’ προκάλεσε τις αντιδράσεις των συντηρητικών ισλαμιστών όταν δημιούργησε τον νέο οικογενειακό κώδικα, που τέθηκε σε ισχύ το 2004 και ο οποίος δίνει προνόμια στις γυναίκες επιτρέποντάς τους, μεταξύ άλλων, να διατηρούν προσωπική ιδιοκτησία!

{{-PCOUNT-}}4{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα