Η πρωινή ενημέρωση δεν θα πάει διακοπές!

Στον παλμό της ενημέρωσης κινούνται φέτος το καλοκαίρι τα κανάλια. Οι εξελίξεις στο πολιτικό σκηνικό και η περιρρέουσα ατμόσφαιρα δεν αφήνουν και πολλά περιθώρια για… διακοπές.

Μπορεί η σεζόν να έχει τυπικά κλείσει, αλλά οι πρωινές ενημερωτικές εκπομπές παραμένουν στις επάλξεις. Τι κι αν στον ΑΝΤ1 σήμερα οι Καραμεροχαριτάτοι κατεβάζουν ρολά; Από τη Δευτέρα έρχεται το «Εlatte» με τη Νάντια Μπουλέ και τον Θανάση Πάτρα. Καθότι, όμως, και οι δύο παρουσιαστές έχουν κινηθεί περισσότερο στον ψυχαγωγικό τομέα, το κανάλι ψάχνει άτομα να στελεχώσουν το ενημερωτικό κομμάτι της εκπομπής. Κι επειδή φέτος κάθε άλλο παρά ένα ήσυχο καλοκαίρι προβλέπεται, η ανάγκη δημιουργίας μιας δυνατής ομάδας που θα μπορεί να χειριστεί τα θέματα της επικαιρότητας είναι πιο επιτακτική από ποτέ. Οι υπεύθυνοι του καναλιού έχουν προβληματιστεί έντονα καθώς σε ό,τι αφορά την ενημέρωση υπάρχει… κενό. Το μόνο όνομα που μέχρι στιγμής έχει επικυρωθεί γι’ αυτό το πόστο είναι της Ντόρας Κουτροκόη, η οποία έχει δώσει τις εξετάσεις της με τη συμμετοχή της στο «10 με 1 μαζί», ενώ έντονα ακούγεται κι εκείνο του δημοσιογράφου Γιώργου Παγάνη. Παράλληλα έχουν επιστρατευτεί οι ρεπόρτερ του δελτίου ειδήσεων του σταθμού για να παρουσιάζουν, όποτε υπάρχει ανάλογη ειδησεογραφία, τα θέματά τους. Χθες, μάλιστα, έγινε και το πρώτο δοκιμαστικό προκειμένου να διαπιστωθεί αν η ομάδα έχει… χημεία.

Στο Mega οι Οικονομέας και Καμπουράκης με την εκπομπή «Κοινωνία ώρα Mega» θα μείνουν στο πηδάλιο της ενημέρωσης ως τις 15 Ιουλίου, ενώ δεν αποκλείεται η παραμονή τους στο στούντιο να πάρει μια μικρή παράταση. Η πιθανή αντικατάστασή τους, όπως συμβαίνει κάθε καλοκαίρι, από τους Δημήτρη Τάκη και Ιορδάνη Χασαπόπουλο είναι ένα ζήτημα το οποίο ακόμη εκκρεμεί.

Στη ΝΕΤ οι παρουσιαστές της «Πρωινής ενημέρωσης» Κώστας Αρβανίτης και Μαριλένα Κατσίμη, όπως και η Μαρία Σαράφογλου με την εκπομπή «Συμβαίνει τώρα», θα παραμείνουν στον τηλεοπτικό αέρα ως τις 22 Ιουλίου. Η εκπομπές θα συνεχίσουν και κατά τη διάρκεια της απουσίας τους και η αντικατάστασή τους θα γίνει εκ των έσω. Ωστόσο δεν θα είναι για πολύ, αφού θα λείψουν μόλις δεκαπέντε ημέρες. Τη δεύτερη εβδομάδα του Αυγούστου θα είναι όλοι στις θέσεις τους.

Στο Alter ο Γιώργος Αυτιάς θα δώσει το «παρών» ως τα τέλη Ιουλίου, οπότε θα αναλάβουν ως τα μέσα Σεπτεμβρίου η Αμέλια Αναστασάκη και ο Μάνος Νιφλής.

Κωνσταντίνα Γαρνέλη

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα