Σταϊκούρας: Εχουν πέσει έξω σε όλα

«Η κυβέρνηση έχει πάρει διαζύγιο από την πραγματικότητα». Η φράση αυτή του εισηγητή της Νέας Δημοκρατίας στο Μεσοπρόθεσμο Χρ. Σταϊκούρα αρκεί για να αποτυπώσει τους λόγους για τους οποίους η Νέα Δημοκρατία καταψηφίζει το Μεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα θεωρώντας ότι η θεραπευτική αγωγή είναι παντελώς λανθασμένη.

Στη χθεσινή του ομιλία ο εισηγητής της Ν.Δ. εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση κατά της οικονομικής πολιτικής της κυβέρνησης τονίζοντας ότι έχει πέσει έξω σε όλα.

Επισημαίνοντας ότι το ΠΑΣΟΚ οδήγησε τη χώρα στα πρόθυρα της κατάρρευσης εξαιτίας εσφαλμένων επιλογών και πρακτικών ο κ. Σταϊκούρας ξεκαθάρισε ότι η Νέα Δημοκρατία δεν θα ψηφίσει το Μεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα.

«Τη χειρότερη κυβέρνηση μετά τη Μεταπολίτευση» χαρακτήρισε την κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ ο ειδικός αγορητής του ΣΥΡΙΖΑ Ν. Καραθανασόπουλος τονίζοντας ότι δεν έχει κανέναν ενδοιασμό να φτάσει ως το μεδούλι του λαού. Το ΚΚΕ αποχώρησε από τη συνεδρίαση και δήλωσε ότι θα επιστρέψει την ώρα της ονομαστικής ψηφοφορίας, για την οποία και κατέθεσε αίτημα.

Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης ζήτησε να ψηφιστεί το Μεσοπρόθεσμο από 180 βουλευτές, αίτημα πάντως που απορρίφθηκε εν τη διατυπώσει του από τον Ευάγγελο Βενιζέλο.

Για εκβιαστικά διλήμματα και τρομοκράτηση του λαού έκανε λόγο ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλ. Τσίπρας σχολιάζοντας την ομιλία του πρωθυπουργού.

Η συζήτηση άρχισε με αίτημα αντισυνταγματικότητας του ΣΥΡΙΖΑ, το οποίο έγινε αποδεκτό μόνο από το ΚΚΕ και απερρίφθη.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα