«Number οne» τέλος!

Το καινούργιο της μεγάλο σουξέ, με τίτλο «Baby it’s over», αποδείχτηκε μάλλον προφητικό για την προσωπική της ζωή. Επεσαν, σύμφωνα με πληροφορίες, οι τίτλοι τέλους στη σχέση της Ελενας Παπαρίζου με τον Τόνι Μαυρίδη, έπειτα από δώδεκα χρόνια. Παρόλο που η είδηση ξάφνιασε πολλούς, είναι γεγονός ότι εδώ και μερικούς μήνες κυκλοφορούσαν έντονες φήμες ότι η «Νumber one» τραγουδίστρια και ο σύντροφος και μάνατζέρ της περνούσαν τη σοβαρότερη κρίση στη σχέση τους. Η τελευταία κοινή δημόσια εμφάνιση έγινε στις 14 Απριλίου, στη Στοά του Βιβλίου, όπου παρουσίασε το τελευταίο της συγγραφικό έργο η Νίκη Παπαθεοχάρη. Τότε η εν λόγω έξοδός τους είχε θεωρηθεί από κάποιους η διάψευση στις φήμες που τους ήθελαν να χωρίζουν.

Η συνέχεια βρήκε την Ελενα να αναχωρεί για τη Σουηδία, ενώ λίγες εβδομάδες μετά ο Τόνι εθεάθη να διασκεδάζει στο Posidonio χωρίς εκείνη. Ηταν, βέβαια, μαζί του ο συνεργάτης της Γιώργος Σαμπάνης, όμως το ότι ο Μαυρίδης δεν έκανε σχεδόν ποτέ στο παρελθόν σόλο δημόσιες εμφανίσεις προκάλεσε απορίες και ερωτηματικά. Από την άλλη μεριά, η απουσία της Ελενας Παπαρίζου από την πρόσφατη τελετή απονομής των Mad Awards έκανε τις φήμες ότι κάτι δεν πάει καλά στην προσωπική της ζωή να… φουντώσουν ακόμη πιο πολύ. Οι τελευταίες πληροφορίες θέλουν τη σταρ της ποπ και τον πρώην αγαπημένο της να χωρίζουν πλέον την κοινή περιουσία τους, έχοντας αναθέσει σε πρώτη φάση σε μεσιτικό γραφείο να εκτιμήσει την αξία του σπιτιού που απέκτησαν στη Γλυφάδα μετά τον αρραβώνα τους, το 2004. Αν και, όπως ακούγεται, η Ελενα και ο Τόνι ζουν χώρια τους τελευταίους δύο μήνες, οι ίδιοι δεν έχουν κάνει μέχρι στιγμής καμία επίσημη δήλωση για τα νέα δεδομένα στην προσωπική τους ζωή.

Ηλίας Μαραβέγιας

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα