Ανοιξε την πόρτα ο Φερέιρα

Το τελευταίο επεισόδιο στο σίριαλ Σισέ δεν παίχτηκε ακόμα. Τα περιθώρια όμως στενεύουν και εντός της εβδομάδας αναμένεται ο Γάλλος, με κάθε τρόπο, να βάλει τέλος στην ιστορία. Η μεταγραφή του στη Λάτσιο παραμένει στον αέρα, γιατί σκοντάφτει στις ετήσιες αποδοχές του, που οι Ιταλοί δεν θέλουν να ανεβάσουν μέχρι τα 2.000.000 ευρώ. Οι διαπραγματεύσεις της Παρασκευής στη Ρώμη δεν έχουν πάντως καταστήσει αδύνατη τη συμφωνία των δύο πλευρών, που θα εξαρτηθεί και από τη διάθεση άλλων ομάδων να εμπλακούν στην ιστορία με επίσημες προτάσεις.

Για την ώρα, παρά τα δημοσιεύματα στην Αγγλία, η Εβερτον δεν έχει ενοχλήσει τον Παναθηναϊκό, όσο κι αν οι Αγγλοι επιμένουν ότι ο Μόγιες υπολογίζει τον Σισέ. Αντίστοιχα δημοσιεύματα στη Γαλλία, για ενδεχόμενο ενδιαφέρον της Λιλ, δεν ευσταθούν, καθώς η διοίκησή της δεν είναι της λογικής να προσφέρει συμβόλαια μεγαλύτερα του 1.000.000 ευρώ τον χρόνο. Αν λοιπόν δεν προκύψει άλλη πρόταση, δύσκολα θα αρνηθεί ο Σισέ τη Λάτσιο, όπως εμμέσως παραδέχτηκε και η Τζουντ στο twitter.

Ο Σισέ φάνηκε στο πάρτι της Παρασκευής στη Χαλκίδα προβληματισμένος και όταν οι φίλοι του Παναθηναϊκού του έδωσαν πλακέτα, σταμάτησε να παίζει μουσική και δάκρυσε. Νωρίτερα οι μουσικές επιλογές του ξεσήκωσαν τους οπαδούς, που άναψαν στο μαγαζί και καπνογόνα.

Το σενάριο Μπουμσόνγκ φαίνεται ότι θα ολοκληρωθεί πιο εύκολα, αφού η Βόλφσμπουργκ θα επανέλθει. Αν αποχωρήσει ο Γάλλος, ένας εκ των υποψηφίων να τον αντικαταστήσει είναι ο 26χρονος Πορτογάλος Σερένο της Πόρτο. Ο μάνατζερ του παίκτη έχει μιλήσει με τον Φερέιρα. Οι «πράσινοι» εξετάζουν και τον Παουλάο της Μπράγκα.

Ερχεται ο Μάτος

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού, με δηλώσεις του στο economia.publico.pt της Πορτογαλίας, συνδύασε την οικονομική κρίση της Ελλάδας με την εικόνα που θα έχει το ρόστερ της ομάδας του την επόμενη σεζόν!

«Οι παίκτες με τα μεγάλα συμβόλαια έχουν ήδη φύγει και υπάρχουν μερικοί ακόμα, οι οποίοι μπορεί να φύγουν» τόνισε, φωτογραφίζοντας και τον Καραγκούνη, ο οποίος σκέφτεται σοβαρά να αποχωρήσει, είτε για την Αμερική είτε για την Κύπρο, αφού του έχει ζητηθεί να πέσει περισσότερο από 50% στις ετήσιες απολαβές του.

Η πρώτη «μεταγραφή» θα είναι του Μαρσέλο Μάτος, ο οποίος με δηλώσεις του στη Βραζιλία εξήγησε ότι δεν έχει περιθώριο να αρνηθεί την επιστροφή του στον Παναθηναϊκό. Η Μποταφόγκο δεν κατέθεσε πρόταση και ο παίκτης θα ξεκινήσει την προετοιμασία κανονικά.

Αντώνης Κατσαρός

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα