Παραλήρημα Καρατζαφέρη κατά της Ν.Δ.

Στο μεγαλύτερο δεκανίκι και εξαπτέρυγο του ΠΑΣΟΚ αναδεικνύεται άλλη μια φορά ο Γιώργος Καρατζαφέρης, ο οποίος χθες μάλλον τα μπέρδεψε πιστεύοντας ότι η κυβέρνηση που ζητάει ψήφο εμπιστοσύνης είναι η Ν.Δ., και αφιέρωσε το 90% της ομιλίας του στον Αντώνη Σαμαρά αναγκάζοντάς τον να τον χαρακτηρίσει «κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο» του ΠΑΣΟΚ.

Το χιουμοριστικό ωστόσο σχόλιο του προέδρου της Ν.Δ. έβγαλε από τα νερά του τον κ. Καρατζαφέρη, ο οποίος απάντησε με αήθη και παραληρηματική επίθεση κατά του κ. Σαμαρά αποδεικνύοντας ότι στόχος του είναι μόνο η Ν.Δ. και ο πρόεδρός της. Ο κ. Καρατζαφέρης προκάλεσε απορίες με όσα είπε, τα οποία ούτε ο πιο πιστός Πασόκος δεν θα διανοούνταν να πει. Ετσι έχοντας χάσει πλήρως την ψυχραιμία του και καταφεύγοντας σε προσωπικές ύβρεις, ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ κατηγόρησε τον πρόεδρο της Ν.Δ. ως υπεύθυνο του φιάσκου της περασμένης Τετάρτης, ως «ανεύθυνο», «δειλό» και «προδότη», ενώ μίλησε για απόρριψη του Ζαππείου ΙΙ από την Ευρώπη. Ακόμα και για το κύμα λαθρομεταναστών τον κατηγόρησε. Κι όλα αυτά, την ώρα που το ΠΑΣΟΚ ζητούσε ψήφο εμπιστοσύνης. Αντιθέτως έπλεξε το εγκώμιο του πρωθυπουργού. Η μόνη κριτική που βρήκε να κάνει στον πρωθυπουργό ήταν ότι αυτό το κυβερνητικό σχήμα έπρεπε να το είχε κάνει δύο χρόνια νωρίτερα!

Ακούγοντας όλα τα παραπάνω από τον κ. Καρατζαφέρη ο πρόεδρος της Ν.Δ. σχολίασε ότι ο ΛΑΟΣ είναι το μόνο κόμμα που κάνει αντιπολίτευση στην αντιπολίτευση. Χαρακτήρισε δε τον κ. Καρατζαφέρη «σύμβουλο του Παπανδρέου» και είπε ότι δικαίως διαμαρτύρεται διότι το ΠΑΣΟΚ δεν του φέρθηκε καλά. «Σας είπα να τον κάνετε υπουργό και εσείς τον κάνατε κοινοβουλευτικό σας εκπρόσωπο» είπε με δικαιολογημένο σαρκασμό ο κ. Σαμαράς.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα