Ο εμίρης του Κατάρ για… καταδύσεις στο νησί των Φαιάκων

«Ψήφο εμπιστοσύνης» στο νησί των Φαιάκων έδωσε ο εμίρης του Κατάρ Χαμάντ μπιν αλ-Θανί, που βρίσκεται από την περασμένη Παρασκευή στην Κέρκυρα για διακοπές.

Ο ηγέτης του ανεξάρτητου αραβικού εμιράτου, που πραγματοποιεί επενδύσεις σε κάθε γωνιά του πλανήτη (στις πρόσφατες εξαγορές του ανήκουν τα Harrods, τα οποία αγόρασε από τον Μοχάμεντ αλ Φαγέντ έναντι 2,2 δισεκατομμυρίων δολαρίων), προσγειώθηκε με ένα εντυπωσιακό learjet στις 17.00 την περασμένη Παρασκευή στο αεροδρόμιο «Ιωάννης Καποδίστριας» της Κέρκυρας. Τα μέτρα ασφαλείας των Αρχών ήταν δρακόντεια, αφού από νωρίς το πρωί είχε σημάνει συναγερμός για την… υψηλή άφιξη. Μαζί με το 7ο -σύμφωνα με το «Forbes»- πλουσιότερο μέλος βασιλικής οικογένειας στον κόσμο ήταν μία από τις συζύγους του, καθώς και μέλη της φαμίλιας του και φυσικά οι άντρες της προσωπικής του φρουράς.

Ολοι τους επιβιβάστηκαν σε θωρακισμένες πολυτελείς λιμουζίνες, ενώ η Αστυνομία διέθεσε περιπολικά και μοτοσικλετιστές για την ασφάλεια του 59χρονου Αλ-Θανί, που τον συνόδευσαν έως και το πολυτελέστατο ξενοδοχείο όπου θα περάσει τις διακοπές του.

Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι για τη μεταφορά των αποσκευών των υψηλών επισκεπτών στο πολυτελέστατο ξενοδοχείο μισθώθηκαν δύο ημιφορτηγά.

Το βασιλικό ζεύγος και η συνοδεία του, σύμφωνα με πληροφορίες, θα παραμείνουν έως και την Πέμπτη σε σουίτα ξενοδοχείου πέντε αστέρων, ενώ καθημερινά θα κάνουν μικρές κρουαζιέρες γύρω από το νησί με μια υπερσύγχρονη θαλαμηγό που θυμίζει -τι άλλο;- πλωτό παλάτι. Αλλωστε ο μεγιστάνας του μαύρου χρυσού και του φυσικού αερίου φημίζεται για την αγάπη του στις καταδύσεις.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα