Περίγελος στο internet: «Παντελή Οικονόμου, είχαμε να δούμε τέτοια κωλοτούμπα από την εποχή του Ι. Μελισσανίδη»

Καταιγισμό ειρωνικών σχολίων και σκληρών αποδοκιμασιών δέχτηκε στη σελίδα του στο facebook ο βουλευτής Α’ Αθήνας Παντελής Οικονόμου, έπειτα από τη στροφή 180 μοιρών στις προσωπικές θέσεις του αποδεχόμενος την τοποθέτησή του στο υπουργείο Οικονομικών.

Σφοδρός στηλιτευτής της μνημονιακής πολιτικής της κυβέρνησης, ο βουλευτής που μέχρι πρότινος υπέγραφε πύρινα άρθρα εναντίον του Μνημονίου… προσγειώθηκε ως εκ θαύματος στη θέση του αναπληρωτή υφυπουργού Οικονομικών, προκαλώντας τις αντιδράσεις ακόμα και των ίδιων των ψηφοφόρων του.

«Τέτοια κωλοτούμπα έχουμε να δούμε από την Ολυμπιάδα της Ατλάντα από τον Ιωάννη Μελισσανίδη» γράφει στον τοίχο (wall) του βουλευτή χρήστης του facebook, για να συμπληρώσει ειρωνικά ένας άλλος: «Ρε μεγάλε, ούτε ο Καραγκούνης να ήσουνα. Σαν δεν ντρέπεστε!». Για προδοσία κατηγορούν τον νυν υφυπουργό Οικονομικών οι φίλοι του facebook και δεν διστάζουν να τον «σφυροκοπήσουν» ανελέητα για την επιλογή του να εξυπηρετήσει την κυβερνητική πολιτική, όταν προ ολίγου δεν έχανε ευκαιρία να διατρανώνει δημοσίως την αντίθεσή του σε αυτήν.

«“Το Μνημόνιο δεν είναι επιδεκτικό ούτε στην επικαιροποίηση ούτε στην αναθεώρηση, διότι δεν οδηγεί σε λύση. Η μόνη λύση είναι να καταγγείλει η κυβέρνηση τη δανειακή σύμβαση”. Δήλωση Οικονόμου 31/3. Ομως μετά ήρθε η καρέκλα… και η ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ!» γράφει ένας χρήστης και άλλος συμπληρώνει «Παντελή, τα θυμάσαι αυτά που έλεγες πριν από τρεις μήνες; Γιατί εμείς τα θυμόμαστε» παραπέμποντας στο βίντεο του YouTube, που αποδεικνύει του λόγου το αληθές, όπου ο κ. Οικονόμου επιχειρηματολογεί από άμβωνος κατά του Μνημονίου στη Βουλή.

«Εχετε υπόψη, “κύριε” Οικονόμου (που παρά το όνομα δεν φαίνεται να έχετε ιδέα από οικονομικά) ότι τα εκατομμύρια υποσιτισμένων παιδιών που θα ξεπηδήσουν από τα μνημόνια θα ταϊστούν σύντομα από τις σάρκες των εθνικών προδοτών σαν κι εσάς. Αλλά εδώ έχετε μπει ήδη στον βόθρο της Ιστορίας και δεν ιδρώνει το αυτί σας. Ουστ!» γράφει ένα ακόμα αγανακτισμένο μήνυμα στον τοίχο του νέου υφυπουργού Οικονομικών, που, από ό,τι φαίνεται, ξεκινάει την θητεία του με… περίοπτη ήδη θέση στην καρδιά των αγανακτισμένων πολιτών, οι οποίοι τον καλούν να κατέβει στην πλατεία Συντάγματος διαμηνύοντάς του: «Παντελή, είσαι η νέα μας λατρεία!».

Χρυσάνθη Λαμπροπούλου

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα