Δύο γάμοι και ένα… διαζύγιο

Η εβδομάδα που ξεκίνησε είναι η τελευταία για τον Τζιμπρίλ Σισέ στον Παναθηναϊκό. Οι διοικούντες την ΠΑΕ είναι αποφασισμένοι να τελειώσουν άμεσα την πώλησή του. Γι’ αυτό «πήραν φωτιά» οι ιστοσελίδες στην Ιταλία, αφού η Λάτσιο αποτελεί τον πιθανότερο προορισμό του. Η μεταγραφή παρουσιάζεται από τους Ιταλούς ως δεδομένη.

«Σε συμφωνία τόσο με τον Παναθηναϊκό όσο και με τον ίδιο τον Τζιμπρίλ Σισέ έχει έρθει η Λάτσιο», σύμφωνα με την ιστοσελίδα lalaziosiamonoi.it, η οποία ασχολείται αποκλειστικά με το ρεπορτάζ της ομάδας της Ρώμης.

Στον Παναθηναϊκό αντιμετωπίζουν με λογική την προσφορά της ιταλικής ομάδας, που ίσως αγγίξει τα 6.000.000 ευρώ, ωστόσο είναι η μοναδική που έχουν στα χέρια τους με επίσημη μορφή. Η ολοκλήρωση της μετακίνησης του Γάλλου κατά συνέπεια εξαρτάται αποκλειστικά από τον ίδιο και την οικονομική διαπραγμάτευσή του με τους Ιταλούς, οι οποίοι δεν φαίνεται να ανεβάζουν την προσφορά τους για τις ετήσιες αποδοχές του πιο ψηλά από το 1.700.000 ευρώ. Το απόγευμα κύκλοι της ΠΑΕ διέψευδαν κατηγορηματικά τη συμφωνία με τη Λάτσιο και το ενδεχόμενο ραντεβού με τον τεχνικό διευθυντή της ιταλικής ομάδας.

Την ίδια ώρα ο Φερέιρα ψάχνει και στην Πορτογαλία τον αντικαταστάτη του Σισέ.

Οι Μπρούνο Γκάμα, Γιαζάλντε και Ορλάντο Σα είναι ονόματα που βρίσκονται στη λίστα του. Ο 23χρονος Γκάμα έμεινε ελεύθερος από τη Ρίο Αβε και έχει συνεργαστεί στην Μπράγκα με τον Φερέιρα. Ο Γιαζάλντε έκανε εξαιρετική χρονιά στη Ρίο Αβε που αγωνίστηκε με τη μορφή δανεισμού. Ο 22χρονος Ορλάντο Σα επέστρεψε στην Πόρτο μετά τον δανεισμό του στη Νασιονάλ και οι «δράκοι» τον παραχωρούν ξανά. Η λίστα με τους υποψηφίους είναι πάντως μεγάλη, αλλά η κατεύθυνση που θα ακολουθήσει ο Παναθηναϊκός θα εξαρτηθεί από την πώληση του Σισέ.

Ο Αργεντινός Ντιέγκο Βαλέρι, που έχει φορέσει χωρίς επιτυχία τις φανέλες της Πόρτο και της Αλμερία, αλλά διαπρέπει με τη Λανούς και έλαβε τον Μάρτιο την πρώτη του κλήση για την Εθνική ομάδα, παρακολουθείται από τον Φερέιρα για τη θέση του αμυντικού μέσου.

Σκέψεις φυγής

Ο Γιώργος Καραγκούνης δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να φύγει από τον Παναθηναϊκό, εφόσον του ζητηθεί να μειωθούν οι αποδοχές του κατά 40%. Το αμερικανικό πρωτάθλημα, πάντως, δεν τον συγκινεί, παρά τις κρούσεις που είχε στην πρόσφατη επίσκεψή του στις ΗΠΑ με την Εθνική ομάδα.

Την ίδια ώρα ο Δημήτρης Γόντικας, που βρέθηκε το Σαββατοκύριακο στην Πάρο και έγινε αντιληπτός από τους οπαδούς του Παναθηναϊκού, ήταν καθησυχαστικός: «Ολα πάνε σύμφωνα με τον προγραμματισμό μας και είμαι αισιόδοξος ότι τη νέα σεζόν θα παρουσιαστούμε δυνατοί» έλεγε.

Την αγαπημένη του Χρυσαυγή Ατσιδάκου, που γνώρισε σε τηλεοπτική εκπομπή, παντρεύτηκε ο Τζόρβας, στο Θησείο. Τον δρόμο του γάμου ακολούθησε και ο Γκοβού το Σάββατο στη Γαλλία.

Αντώνης Κατσαρός

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα