Επιστροφή στα θρανία για το «Next top model»

Το όνομα Σιντορέλα Τόλη σάς λέει κάτι; Για να σας βοηθήσουμε, είναι η νικήτρια του φετινού «Next top model», το 17χρονο κορίτσι το οποίο με τις… ευλογίες των γονιών του αλλά και της παραγωγής του ΑΝΤ1 άφησε το σχολείο του για μια ολόκληρη χρονιά προκειμένου να λάβει μέρος στον διαγωνισμό μοντέλων! Τελικά τα κατάφερε, αν και ήταν η μικρότερη, και κατέκτησε τον πολυπόθητο τίτλο. Κι από κει και πέρα τι; Εμείς ψάξαμε και τη βρήκαμε προκειμένου να μας πει τα νέα της, τα οποία είναι καλά, αλλά καμία σχέση δεν έχουν με τα παχιά λόγια που της έταξαν για μεγάλες καριέρες, χρήμα και δόξα. Kι αυτό γιατί η Σιντορέλα είναι τελικά το Next top… χαμηλόμισθο μοντέλο, που επιστρέφει στα θρανία.

Αλλωστε, στον απατηλό κόσμο της τηλεόρασης, όταν τα φώτα είναι αναμμένα, όλα φαίνονται αστραφτερά και λαμπερά. Οταν σβήσουν, όμως, ξεδιπλώνεται ένας άλλος κόσμος, γεμάτος ανταγωνισμό, άγχος και τρέξιμο, για ένα απλό μεροκάματο. «Είμαι καλά. Σήμερα φεύγω για να δουλέψω στο Μιλάνο, ενώ λίγο καιρό πριν ήμουν στην Τουρκία προκειμένου να κάνω φωτογραφήσεις σε περιοδικά και σε κάποιους καταλόγους. Προτιμώ να εργάζομαι στο εξωτερικό. Τα χρήματα είναι καλύτερα. Οι τιμές στο μόντελινγκ έχουν πέσει αρκετά. Στην Ελλάδα για μία επίδειξη πληρωνόμαστε 80-100 ευρώ μεικτά, ενώ στο εξωτερικό για μία αντίστοιχη δουλειά η τιμή είναι 300 ευρώ μεικτά». Μετά την σύντομη εμπειρία της στον λαμπερό κόσμο της ομορφιάς, η Σιντορέλα συμπέρανε ότι τελικά: «Δεν είναι εύκολο. Γι’ αυτό πρέπει να έχεις κάποιο πτυχίο ή να μάθεις να κάνεις και μία άλλη δουλειά. Στην Ελλάδα δεν μπορείς να επιβιώσεις από αυτό το επάγγελμα. Είμαι οικονομικά ανεξάρτητη όσον αφορά τα προσωπικά μου έξοδα, αλλά τα χρήματα για να μείνω μόνη και να συντηρήσω τον εαυτό μου, κακά τα ψέματα, δεν φτάνουν. Θα προτιμούσα να δουλεύω μόνιμα στο εξωτερικό».

Για τη συμμετοχή της, ωστόσο, στο «Next top model» δεν νιώθει μετανιωμένη. «Ηταν μεγάλη εμπειρία. Εμαθα να ακούω, να αντέχω και είμαι έτοιμη να φύγω για να κάνω καριέρα στο εξωτερικό. Ο,τι έχει να κάνει με τα δώρα της παραγωγής, εξώφυλλα, καταλόγους και ταξίδια, τα έκανα. Τον Σεπτέμβρη θα πάω και για δύο εβδομάδες στη Νέα Υόρκη. Πήρα και το αυτοκίνητο. Και με τη Βίκυ Καγιά συνεχίζουμε να κάνουμε παρέα. Με συμβουλεύει να είμαι προσεκτική στη δουλειά μου και όλα θα πάνε καλά». Ωστόσο, η Σιντορέλα δεν έχει σκοπό να αφήσει το σχολείο. Μάλιστα, έχει ξεκινήσει ιδιαίτερα μαθήματα προκειμένου να καλύψει τα κενά της προηγούμενης χρονιάς και να παρακολουθήσει την τάξη της Γ’ Λυκείου. «Θα δουλέψω το καλοκαίρι, αλλά από τον Σεπτέμβρη θα πάω κανονικά στο σχολείο. Θα δώσω και πανελλήνιες. Το μόντελινγκ θα το κάνω για μερικά χρόνια ακόμη, αλλά πρέπει να αποκτήσω επιπλέον εφόδια».

Κωνσταντίνα Γαρνέλη

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα