Ο παραδοσιακός γάμος της κόρης του Λαλιώτη σήμερα στα Δολιανά

Μπορεί απόψε να σημαίνουν οι γαμήλιες καμπάνες, ωστόσο το προγαμήλιο γλέντι είχε ξεκινήσει από χθες. Εκατόν εβδομήντα άτομα έφαγαν και ήπιαν το βράδυ της Παρασκευής στην υγειά της νύφης Νίκης και του γαμπρού Χρήστου. Ο Κώστας Λαλιώτης και η σύζυγος του Μαρίνα μοιράστηκαν τις χαρές της μονάκριβης κόρης τους στο εστιατόριο «Πλάτανος», στα Ανω Δολιανά Αρκαδίας. Στο πανέμορφο χωριό, απ’ όπου έλκει την καταγωγή του το εξαφανισμένο τον τελευταίο καιρό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ (με φανατικούς εχθρούς στην άλλη όχθη), παντρεύει απόψε τη θυγατέρα του με τον Χρήστο Ντεγιάννη, ανιψιό του αείμνηστου αρεοπαγίτη Γιάννη Ντεγιάννη, ο οποίος έγινε γνωστός στο πανελλήνιο ως ο «δικαστής των συνταγματαρχών».

Το μυστήριο θα τελεστεί στο ξωκλήσι του Αγιάννη, από τα πιο γραφικά στην περιοχή, ενώ θα ακολουθήσει γαμήλιο γλέντι στο 1821 Εν Δολιανοίς. Πρόκειται για το παλιό σχολείο του χωριού, που αναστηλώθηκε το 2000 σύμφωνα με την ντόπια αρχιτεκτονική και αισθητική, και λειτουργεί πλέον ως παραδοσιακός ξενώνας. Στα ατμοσφαιρικά δωμάτιά του, που έχουν θέα στον κάμπο της Τρίπολης και στα γύρω βουνά, φιλοξενούνται οι στενοί συγγενείς και φίλοι του ζευγαριού αλλά και αρκετοί εκπρόσωποι της Βουλής και στενοί συνεργάτες του Κώστα Λαλιώτη. Ακριβώς δίπλα στον ξενώνα λειτουργεί ως εστιατόριο ένα κτίριο του 1453. Εκεί ετοιμάζεται πυρετωδώς από χθες το επίσημο γεύμα που θα απολαύσουν μετά το μυστήριο οι καλεσμένοι, οι οποίοι έχουν εδώ και μερικές ημέρες αρχίσει να γεμίζουν τα ξενοδοχεία της περιοχής.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Κώστας Λαλιώτης έχει καλέσει σχεδόν όλο το χωριό (!) στον γάμο της 28χρονης κόρης του, ενώ δεκάδες είναι και οι «υψηλοί» καλεσμένοι που καταφθάνουν από το πρωί στα Ανω Δολιανά από την Αθήνα και άλλα σημεία της Ελλάδας. «Το γλέντι θα γίνει στον ξενώνα αλλά προβλέπεται να απλωθεί σε όλο το χωριό» δήλωσε χθες στη «δημοκρατία» κάτοικος της περιοχής. Παρόλο που η λίστα επισκεπτών έχει κρατηθεί μυστική, δεν αποκλείεται να τιμήσουν με την παρουσία τους την τελετή και τη δεξίωση οι Απόστολος Κακλαμάνης, Μιλτιάδης Παπαϊωάννου, Γιώργος Παναγιωτακόπουλος, Στέφανος Τζουμάκας, Θόδωρος Πάγκαλος και, πιθανόν, ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου (αν και μοιάζει δύσκολο οι εκπρόσωποι της πολιτικής ηγεσίας -πρώην και νυν- να κάνουν σε μια τέτοια δύσκολη περίοδο κοσμική εμφάνιση).

Η Νίκη Λαλιώτη (που έχει σπουδάσει Επικοινωνία και ΜΜΕ στο Πάντειο Πανεπιστήμιο και έχει μεταπτυχιακό από το Νew York City University) και ο Χρήστος Ντεγιάννης γνωρίστηκαν πριν από μερικά χρόνια σε μια κοινή συντροφιά και δεν άργησαν να γίνουν ζευγάρι. Παρ’ όλα αυτά κατάφεραν να κρατήσουν τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Μπορεί η κόρη του πρώην υπουργού να εργάζεται στην εταιρία δημοσίων σχέσεων του Κωνσταντίνου Καφίρη και να δίνει ως εκ τούτου συχνά το «παρών» σε κοσμικά σουαρέ, όμως τον ιδιωτικό βίο της αρνείται πεισματικά να τον δημοσιοποιήσει. Εξίσου χαμηλών τόνων είναι και ο Χρήστος Ντεγιάννης, οικονομολόγος στο επάγγελμα. Η μόνη φορά που τους απαθανάτισαν μαζί οι φωτογράφοι ήταν πριν από δύο χρόνια, στον γάμο της Εφης Μαροσούλη και του Αγγελου Κοταρίδη. Μακριά από τις κάμερες και τους φωτογράφους επιθυμούν να κρατήσουν και τον αυριανό γάμο τους, κάτι που θεωρείται μάλλον αμφίβολο να πετύχουν.

Ηλίας Μαραβέγιας

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα