Παντρεύονται Κικίλιας και Μπαλατσινού

Εβαλαν αγγελία έναν χρόνο έπειτα από τις έντονες φήμες που ήθελαν το ζευγάρι να έχει χωρίσειΑίσιο τέλος θα έχει η σχέση του βουλευτή της Ν.Δ. Βασίλη Κικίλια και της αγαπημένης του Τζένης Μπαλατσινού, αφού πήραν τη μεγάλη απόφαση να ανέβουν στα σκαλιά της εκκλησίας τον προσεχή Ιούνιο. 

Η αναγγελία γάμου δημοσιεύτηκε χθες σε αθηναϊκή εφημερίδα, ακριβώς έναν χρόνο μετά τις έντονες φήμες που είχαν κυκλοφορήσει, σύμφωνα με τις οποίες το ζευγάρι είχε χωρίσει οριστικά. Ο κ. Κικίλιας, στο πλαίσιο τηλεοπτικής συνέντευξής του, κλήθηκε να σχολιάσει την είδηση: «Με το καλό, κύριε Κικίλια! Κι επειδή είστε από τους τελευταίους εργένηδες που κυκλοφορούν στη Βουλή, το σκεφτήκατε καλά;» ρώτησαν οι δημοσιογράφοι, με τον τομεάρχη Αμυνας της αξιωματικής αντιπολίτευσης να απαντά: «Ναι, φυσικά και το σκέφτηκα πολύ καλά. Σας ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας. Είμαι και είμαστε πολύ χαρούμενοι. Ο γάμος θα γίνει τον Ιούνιο, σε μια ενορία της Αθήνας. Νομίζω ότι δεν υπάρχει ευτυχέστερη στιγμή από το μυστήριο του γάμου, ιερό είναι».

Το ζευγάρι γνωρίστηκε στις αρχές του 2017 μέσω κοινών φίλων και τον πρώτο καιρό ήταν αχώριστο. Μάλιστα, το καλοκαίρι του ίδιου χρόνου κυκλοφόρησαν και οι πρώτες φωτογραφίες του Βασίλη Κικίλια και της Τζένης Μπαλατσινού από τις διακοπές τους στην Πάτμο, στα σοκάκια και στις παραλίες του νησιού.

Αναπόφευκτα, παραδέχθηκαν το ειδύλλιο, άρχισαν να κυκλοφορούν μαζί χωρίς να κρύβονται, αλλά και να μιλούν για τη σχέση τους. Μάλιστα, το μοντέλο ακολουθούσε τον βουλευτή στις περιοδείες του σε πολλές περιοχές της χώρας, όπως στην Τρίπολη και την Πάτρα.

Λίγους μήνες αργότερα ήρθε η μετακόμιση σε ένα υπέροχο διαμέρισμα στο κέντρο της Αθήνας, καθώς αποφάσισαν να κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους. Μια συμβίωση που έγινε υπό τους καλύτερους όρους, σε μία από τις καλύτερες γειτονιές της Αθήνας. Μαζί με το ζευγάρι έμεναν ο γιος της Τζένης Μπαλατσινού, Μάξιμος, και ένα υπέροχο λαμπραντόρ.

Τελικά, θα το πάρει το κορίτσι με παπά και με κουμπάρο. Η ώρα η καλή…

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα