Η σημαία στον Γιάννη, αντιδράσεις για τη Μαρία Σάκκαρη

Η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή συνεδριάζει σήμερα για να αποφασίσει ποιοι θα είναι οι σημαιοφόροι της ελληνικής αποστολής στην τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, θα είναι ο άνδρας σημαιοφόρος, δηλώνοντας πως θα ήταν «μια μεγάλη τιμή. Στους Ολυμπιακούς Αγώνες οι καλύτεροι αθλητές στον κόσμο, άνθρωποι που είναι 39 και 40 χρονών, επιστρέφουν για να παίξουν στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Οπότε καταλαβαίνεις τι σημαίνει αυτό για όλους και για μένα που θα πάω για πρώτη φορά. Αν είμαι ο σημαιοφόρος, σπουδαία, αν όχι, είναι ΟΚ. Θα απολαύσω κάθε στιγμή, γιατί στη ζωή ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να σου συμβεί».

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Μίλτος Τεντόγλου ήταν ο πρώτος στη λίστα της ΕΟΕ, ωστόσο αρνήθηκε ευγενικά λόγω του φορτωμένου προγράμματός του, προκειμένου να είναι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση, έχοντας ως στόχο το χρυσό μετάλλιο στο μήκος. Εκτός λίστας έμεινε και ο κωπηλάτης Στέφανος Ντούσκος, καθώς έχει αγώνα νωρίς το πρωί της επομένης της τελετής έναρξης. Επίσης, ο Λευτέρης Πετρούνιας και η Αννα Κορακάκη εξαιρούνται, καθώς ήταν οι σημαιοφόροι το 2021 στο Τόκιο.

Οσον αφορά την αθλήτρια που θα κρατήσει την ελληνική σημαία, γίνεται μεγάλη κουβέντα, καθώς η επικρατέστερη είναι η Μαρία Σάκκαρη, για την οποία είχε γίνει μεγάλος ντόρος (όπως και για τον Στέφανο Τσιτσιπά) που στους πρώτους αγώνες της στους προηγούμενους Ολυμπιακούς είχε αγωνιστεί χωρίς το εθνόσημο.

Το πρωτόκολλο της ΕΟΕ αναφέρει ότι η σημαία πηγαίνει στο πιο πετυχημένο μέλος της ελληνικής αποστολής και σίγουρα η Κατερίνα Στεφανίδη και η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη έχουν να επιδείξουν περισσότερες επιτυχίες από την σπουδαία τενίστρια, που συνδέεται στενά και με την οικογένεια του πρωθυπουργού διατηρώντας σχέση με τον γιο του Κωνσταντίνο.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα