Να τελειώσει επιτέλους η ανοχή στους γύφτους

Μια ομάδα τραμπούκων διέλυσε το Κέντρο Υγείας Σπάτων και ξυλοκόπησε γιατρό και έναν φύλακα. Η αναφορά στην κοινωνική ομάδα στην οποία ανήκουν γίνεται από τα ΜΜΕ αλλά και τις Αρχές… διακριτικά. Σχεδόν ενοχικά, διότι εδώ και χρόνια έχει καλλιεργηθεί το ψέμα ότι «αδικούνται» από τους πολίτες, παρόλο που οι ξεζουμισμένοι Ελληνες πληρώνουν φόρους για να εισπράττουν οι «ευπαθείς» έναν σκασμό επιδόματα – ακόμα και για να πηγαίνουν τα παιδιά τους στο σχολείο.

Δεν είναι όλοι παραβατικοί, αλλά η συμμετοχή αυτής της κοινωνικής ομάδας στη συνολική εγκληματικότητα είναι δυσανάλογη του πληθυσμού της. Συμμορίες, προερχόμενες από την κοινωνική ομάδα των τσιγγάνων, που συλλήβδην βαφτίστηκαν με το νεολογισμό «Ρομά», έχουν δημιουργήσει κράτος εν κράτει και το κανονικό κράτος κάνει τα στραβά μάτια, όποτε τους βλέπει να εγκληματούν.

Τα «γκέτο» τους είναι απροσπέλαστα. Οποιος πλησιάσει κινδυνεύει. Ληστεύουν, σκοτώνουν, πουλάνε ναρκωτικά, λεηλατούν τη δημόσια περιουσία, υπονομεύουν τις συγκοινωνίες και ενέχονται στην πρόκληση μαζικών δολοφονιών, όπως έγινε στα Τέμπη, συλλαμβάνονται από την ΕΛ.ΑΣ. και οι δικαστές τούς βγάζουν έξω για να συνεχίσουν το έργο τους. Η ελληνική Δικαιοσύνη, που έχει γίνει βούκινο στην Ευρώπη για τα χάλια της, αφήνει ελεύθερους τους περισσότερους γύφτους συμμορίτες, «πατώντας» πάνω στην αντικοινωνική και αντεθνική νομοθεσία που εγκρίνουν εδώ και χρόνια οι κοινοβουλευτικές πλειοψηφίες. Αυτό το πράγμα δεν μπορεί να συνεχιστεί.

Η Πολιτεία έχει την υποχρέωση να εφαρμόσει τον νόμο όχι μόνο προς την πλευρά των πολλών αλλά και των λίγων. Η ανοχή σε εγκληματικές ομάδες, οποιασδήποτε καταγωγής και προέλευσης, πρέπει να σταματήσει άμεσα, είτε πρόκειται για Ρομά, για τσιγγάνους, για γύφτους, Αμερικανούς, Ινδούς, Πακιστανούς, Ελβετούς ή Ισλανδούς.

Επίσης, το κράτος μπορεί ακαριαία να παύσει τη λεηλασία των υποδομών του από τις συμμορίες γύφτων που κλέβουν μέταλλα για να τα πουλήσουν σε χυτήρια. Οι τρόποι είναι απλοί: να απαγορευτούν οι συναλλαγές με μετρητά στα χυτήρια μετάλλων και να τηρείται μητρώο πελατών και συναλλαγών.

Ολα τα υπόλοιπα είναι εκ του πονηρού και παραπέμπουν σε ανάρμοστες πολιτικές αλλά και οικονομικές σχέσεις με μικρές και με μεγάλες μαφίες.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα