Η Αλβανίδα δηλώνει αθώα για τον φόνο της 84χρονης

Η 50χρονη κατηγορείται πως σκότωσε πισώπλατα με μαχαίρι στις 11 Οκτωβρίου τη γειτόνισσά της στα Καμένα Βούρλα

Επιμένει στην αθωότητά της η 50χρονη Αλβανίδα που κατηγορείται πως σκότωσε πισώπλατα με μαχαίρι στις 11 Οκτωβρίου την 84χρονη γειτόνισσά της στα Καμένα Βούρλα. Η 50χρονη συνελήφθη προχθές από αστυνομικούς, κατηγορούμενη για τη δολοφονία της ηλικιωμένης της οποίας καθάριζε το σπίτι. Αν και αρχικά οι αστυνομικοί ερευνούσαν το ενδεχόμενο κληρονομικών ως κινήτρου της δολοφονίας, τελικά κατέληξαν στην 50χρονη Αλβανίδα, την οποία «καίει» βίντεο από απέναντι πολυκατοικία που δείχνει την κατηγορουμένη να μπαίνει στο σπίτι της 84χρονης λίγο προτού χάσει τη ζωή της.

Το βίντεο δείχνει ότι παρέμεινε στο σπίτι της παθούσας επί μιάμιση ώρα, αν και η ίδια είχε υποστηρίξει πως είχε μείνει για λίγα λεπτά, αγνοώντας πως οι αστυνομικοί διαθέτουν βίντεο που τη διαψεύδει. «Πήγα από το σπίτι εκείνη την ημέρα, αλλά δεν τη σκότωσα εγώ» φέρεται ότι είπε στους αστυνομικούς που την συνέλαβαν. Ομως οι αστυνομικοί δεν περιορίστηκαν σε αυτό το στοιχείο. Διαπίστωσαν πως στο σαλόνι του σπιτιού όπου βρέθηκε η ηλικιωμένη μέσα σε ένα λουτρό αίματος υπήρχε αποτύπωμα από γυναικείο παπούτσι. Συμπτωματικά ίδιο τύπου παπούτσι φορούσε η 50χρονη, όπως διέκριναν οι αστυνομικοί, τόσο από το επίμαχο βίντεο όσο και από φωτογραφία της ύποπτης στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook.

Οι αστυνομικοί ζήτησαν από την κατηγορουμένη να τους δώσει τα παπούτσια και τα ρούχα που φορούσε όταν επισκέφτηκε την ηλικιωμένη τη μοιραία μέρα. Ομως είχε αρνητική στάση, λέγοντας στους αστυνομικούς πως τα έχασε ή ότι τα έκλεψαν άγνωστοι από το σπίτι της. Η 50χρονη τηρεί αρνητική στάση, καλώντας τους αστυνομικούς να βρουν τα ρούχα της, ενώ υποστηρίζει πως αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας. Μάλιστα, την επόμενη ημέρα από τον θάνατο της 84χρονης είχε πάει στο Νοσοκομείο Λάρισας και της έβαλαν holter καρδιάς, το οποίο υποδείκνυε στη γειτονιά, λέγοντας πως είχε συγκινηθεί από τον θάνατο της ηλικιωμένης. Η Αλβανίδα γειτόνισσα της 84χρονης, που διώκεται για ανθρωποκτονία από πρόθεση, έλαβε προθεσμία προκειμένου να απολογηθεί αύριο στον ανακριτή Λαμίας.

Στο μεταξύ νέα στοιχεία έρχονται στο φως για τη δράση της. Σύμφωνα με καταγγελία γιου άλλης ηλικιωμένης που φρόντιζε είχε κλέψει τις βέρες και ένα ρολόι από το σπίτι τους. Οταν της ζήτησαν να τα επιστρέψει, τότε αυτή επέστρεψε ένα χρυσό ρολόι, το οποίο όμως δεν ήταν δικό του. Οταν της ζήτησαν εξηγήσεις, τότε τον απείλησε πως θα πει ότι τη χτύπησε. Ολα αυτά τα ανέφερε ο γιος της ηλικιωμένης στους αστυνομικούς. Αξίζει να σημειωθεί πως από το σπίτι της άτυχης 84χρονης απουσιάζουν το κομπόδεμα και ένα πανάκριβο δαχτυλίδι που φορούσε. Φως στις ακριβείς συνθήκες θανάτου και αν σημειώθηκε κατά τον χρόνο επίσκεψης της Αλβανίδας δράστιδας αναμένεται να ρίξει το ιατροδικαστικό πόρισμα. Εξάλλου, οι αστυνομικοί έχουν ζητήσει να αρθεί το απόρρητο του κινητού της τηλεφώνου για να διαπιστωθούν οι συνομιλίες της κατηγορουμένης πριν και μετά τη δολοφονία της ηλικιωμένης. Ηδη έχει καταθέσει στην Αστυνομία ο σύζυγος της 50χρονης, ο οποίος αφέθηκε ελεύθερος.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα