Την «πρόδωσε» η κάμερα

Καμένα Βούρλα: Οπτικό υλικό από διπλανή πολυκατοικία και ένα ματωμένο αποτύπωμα παπουτσιού συνδέουν την 50χρονη Αλβανίδα οικιακή βοηθό με τη δολοφονία της 84χρονης

Βίντεο από κάμερα ασφαλείας από διπλανή πολυκατοικία πρόδωσε την 50χρονη Αλβανίδα γειτόνισσα της 84χρονης που μαχαιρώθηκε πισώπλατα στις 11 Οκτωβρίου μέσα στο σπίτι της στα Καμένα Βούρλα. Οι αστυνομικοί προχώρησαν χθες στη σύλληψη της γυναίκας, η οποία έπεσε σε αντιφάσεις, καθώς βίντεο από κάμερα ασφαλείας τη διαψεύδει ότι είδε τη μοιραία ημέρα την άτυχη ηλικιωμένη για λίγα λεπτά, καθώς παρέμεινε στο σπίτι επί μιάμιση ώρα, όπως προκύπτει από το οπτικό υλικό που είναι στη διάθεση των Αρχών.

Η ηλικιωμένη δεν έδωσε σημεία ζωής έπειτα από αυτή την επίσκεψη. Ούτε την είχε επισκεφτεί πριν ή μετά κάποιο άλλο πρόσωπο, παρά μόνο ο ξάδερφός της που την εντόπισε νεκρή ένα 24ωρο μετά τη δολοφονία της. Υπενθυμίζεται ότι η 50χρονη, που μένει σε διπλανό διαμέρισμα, φρόντιζε, καθάριζε και έκανε τα ψώνια για την άτυχη ηλικιωμένη τα προηγούμενα χρόνια. Μάλιστα, φέρεται ότι γνώριζε πως το θύμα είχε κομπόδεμα με χρήματα μέσα στο σπίτι. Τη μοιραία ημέρα η άτυχη 84χρονη φαίνεται πως άνοιξε στην 50χρονη την πόρτα του διαμερίσματός της, που δεν βρέθηκε παραβιασμένη. Το βράδυ της επόμενης ημέρας ξάδερφος της 84χρονης την εντόπισε νεκρή και ειδοποίησε τους αστυνομικούς που βρήκαν την ηλικιωμένη μέσα σε ένα λουτρό αίματος στο σαλόνι του σπιτιού, μαχαιρωμένη πισώπλατα.

Μέσα στο διαμέρισμα βρέθηκαν η βέρα της, περίπου 200 ευρώ, αλλά όχι το κομπόδεμα που είχε ούτε ένα πανάκριβο δαχτυλίδι που φορούσε στο χέρι της. Η Σήμανση είχε εντοπίσει στον χώρο αποτύπωμα γυναικείου παπουτσιού. Στη συνέχεια διαπίστωσαν από το βίντεο πως η 50χρονη γειτόνισσα φορούσε αυτόν τον τύπο παπουτσιού, το οποίο εντόπισαν και σε φωτογραφία που είχε αναρτήσει η ύποπτη στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook. Οταν οι αστυνομικοί τής ζήτησαν να τους παραδώσει τα συγκεκριμένα παπούτσια αλλά και τα ρούχα που φορούσε κατά τη συνάντησή της με την ηλικιωμένη την ημέρα που δολοφονήθηκε, η ύποπτη αρνήθηκε, υποστηρίζοντας πως τα έχασε ή ότι της τα έκλεψαν…

Αυτό προκαλεί εύλογα ερωτήματα στους αστυνομικούς, καθώς αν τους παρέδιδε τα ρούχα και τα παπούτσια, θα μπορούσαν να διακρίνουν από ίχνη ή γενετικό υλικό αν είναι η δολοφόνος της ηλικιωμένης. Αξίζει να σημειωθεί πως ο σύζυγος της ύποπτης είχε δηλώσει την περασμένη εβδομάδα πως είχαν φύγει από το σπίτι στα Καμένα Βούρλα εδώ και έναν χρόνο, ενώ λίγα 24ωρα μετά τον θάνατο της ηλικιωμένης η σύζυγός του μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Λάρισας με εγκεφαλικό ή άλλο τραύμα. Τις προηγούμενες ημέρες οι αστυνομικοί είχαν επικεντρώσει τις έρευνες σε τέσσερα συγγενικά πρόσωπα της 84χρονης, καθώς εξέτασαν ως κίνητρο του εγκλήματος το ενδεχόμενο κληρονομικών ζητημάτων. Ομως και οι τέσσερις ύποπτοι έχουν ακλόνητο άλλοθι, με αποτέλεσμα οι έρευνες να επικεντρωθούν στην 50χρονη Αλβανίδα γειτόνισσα, την οποία «καίει» το βίντεο που τη δείχνει να επισκέπτεται την ηλικιωμένη λίγο πριν αφήσει την τελευταία της πνοή… Πάντως, μέχρι αργά χθες το απόγευμα η 50χρονη Αλβανίδα δεν είχε ομολογήσει στους αστυνομικούς ότι είναι η δράστιδα της δολοφονίας της 84χρονης.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα