Βλάχος: «Η ψήφος μου δεν είναι δεδομένη ούτε για τον ΠτΔ»

Δεν το βάζει κάτω ο Γιώργος Βλάχος (κεντρική φωτό) και συνεχίζει να αναδεικνύει τα λάθη και τις παραλείψεις της κυβέρνησης στο θέμα των «κόκκινων» δανείων, λέγοντας ότι οι απαντήσεις του υπουργού Οικονομικών δεν είναι ικανοποιητικές, ενώ ανοίγει και ένα άλλο μεγάλο θέμα, αυτό της εκλογής Προέδρου της Δημοκρατίας, προειδοποιώντας ότι η ψήφος του στο πρόσωπο που θα προτείνει ο πρωθυπουργός για το υπέρτατο πολιτειακό αξίωμα δεν πρέπει να θεωρείται δεδομένη.

Μιλώντας χθες στον ΑΝΤ1 αναφορικά με το ζήτημα του Προέδρου της Δημοκρατίας, ο βουλευτής της Ν.Δ. τόνισε: «Αυτό που είπα στην Κ.Ο. είναι να μη θεωρηθεί δεδομένη η ψήφος μου ούτε για τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Ας αφήσουμε να δούμε την άποψη της Ν.Δ., δεν σημαίνει ότι είναι και αντίθετη. Να δούμε τα χαρακτηριστικά της πρότασης». Το θέμα της εκλογής Προέδρου της Δημοκρατίας είναι μεγάλο «αγκάθι» για τον πρωθυπουργό, γιατί παρασκηνιακώς πάνω από 20 βουλευτές της Ν.Δ. έχουν διαμηνύσει ότι δεν θα ξαναψηφίσουν τη σημερινή Πρόεδρο, ενώ ορισμένοι έχουν υποστηρίξει ότι ο νέος Πρόεδρος θα πρέπει να προέρχεται από τη Ν.Δ.

Ο κ. Βλάχος σχετικά με τα «κόκκινα» δάνεια υπογράμμισε πως κατέθεσε μια επίκαιρη με 11 πολύ συγκεκριμένα ερωτήματα, τα οποία, όπως είπε «και πάλι δεν απαντήθηκαν». «Είχα την καλή διάθεση να ακούσω τον υπουργό σε καθένα από αυτά ποιο είναι σωστό, ποιο είναι λάθος, τι μπορεί να αλλάξει, τι μπορούμε να κάνουμε» είπε. Ξεκαθάρισε, πάντως, ότι οι βουλευτές που συνυπέγραψαν τις κοινοβουλευτικές ερωτήσεις δεν προχώρησαν σε αντάρτικο και «κανείς δεν έχει σκοπό να ζημιώσει, να ρίξει την κυβέρνηση, να τη βελτιώσουμε, θέλουμε».

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα