Ηρεμολόγιο Τρίτης 22/10/2024

● Eχουμε λόγους χαράς, αλλά και λύπης. Σαν σήμερα, το 1988, ο Ανδρέας Παπανδρέου επέστρεψε από το Λονδίνο όπου είχε υποβληθεί σε επέμβαση στην καρδιά.

● Τον περίμεναν στίφη πασοκτζήδων και στο αεροδρόμιο (τόσους είχε διορίσει από το παράθυρο, δεν ήταν αχάριστοι) και σε διάφορα σημεία της διαδρομής του.

● Εκείνος, μόλις είδε τους αλαλάζοντες οπαδούς του, άπλωσε τα χέρια με θριαμβική διάθεση (κεντρική φωτό), ακριβώς όπως κάνει ο ασύγκριτος ΛεΠα όταν βγαίνει στην πίστα.

● Αφηνιάσανε οι σοσιαλιστές, διορισμένοι και μη (λίγοι οι… «μη»), και πήρε πολλά θάρρητα ο «σιδερένιος». Γι’ αυτό και προχώρησε στο κεφάλαιο β’ της κωμικοτραγικής πασοκικής μυθιστορίας. Εκανε νεύμα (βλ. φωτό κάτω) στην τότε ερωμένη του και μετέπειτα σύζυγό του Δήμητρα Λιάνη να τον ακολουθήσει. Εκείνη ακολούθησε, και δώσ’ του κι άλλα μπιζ από τους πασόκους.

● Και μετά είχαμε κι άλλα ευχάριστα – γάμους, πανηγύρια και σορόπια (βλ. φωτό κάτω).

● Και στην Ιστορία έμεινε και μια φωτό (βλ. φωτό κάτω) από μια κουταλιά τουρτίτσα, που τάισε η Μιμή τον οραματιστή ηγέτη. Επειδή περνάγαμε τέτοια τότε βιώνουμε όλα τούτα τώρα.

π

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα