Σκότωσε τη σύζυγο και τώρα ξεπουλά την περιουσία της!

Ο Κώστας Λεμενιτάκης κληρονόμησε την Εφη Τσιχλάκη και τώρα σκέφτεται να βάλει πωλητήριο στο σπίτι της

Δεν χωρά ο νους την απίστευτη καταγγελία που έκανε o ξάδελφος της Εφης Τσιχλάκη, η οποία είχε βρεθεί πυροβολημένη στο κεφάλι, τον Μάρτιο του 2016. Σύμφωνα με αυτήν, ο 57χρονος σύζυγος του θύματος, που καταδικάστηκε σε οκταετή κάθειρξη για τη δολοφονία, αλλά πλέον κυκλοφορεί ελεύθερος, ετοιμάζεται να πουλήσει το σπίτι όπου διαπράχθηκε το στυγερό έγκλημα, στο Κολυμπάρι Χανίων!

Οπως κατήγγειλε ο ξάδελφος της άτυχης 47χρονης, ο οποίος είναι και δικηγόρος, όχι μόνο ο 57χρονος κληρονόμησε τη συγγενή του, αλλά σκέφτεται να βάλει πωλητήριο στο σπίτι της, το οποίο έμελλε να γίνει ο τόπος του μαρτυρίου της, όπου άφησε την τελευταία της πνοή! Παράλληλα, ο Εμμανουήλ Αθανασίου επανέφερε το θέμα της αποφυλάκισης του καταδικασμένου άνδρα και εξέφρασε την οργή και την αγανάκτηση της οικογένειας της Εφης Τσιχλάκη για όσα έχουν συμβεί το τελευταίο διάστημα.

«Οι εξελίξεις των τελευταίων ημερών στην υπόθεση Τσιχλάκη έχουν προκαλέσει όχι απλά την οργή και την αγανάκτηση, αλλά πλέον την απελπισία στην οικογένειά μας όσον αφορά το δικαστικό αυτό θρίλερ. Υστερα από σχεδόν έναν ολόκληρο χρόνο εξετάστηκε από δικαστικό συμβούλιο στην Κρήτη η έφεση που άσκησε η εισαγγελέας στο προβληματικό βούλευμα αποφυλάκισης του Κώστα Λεμενιτάκη, ο οποίος είναι και θα παραμείνει ελεύθερος με τη βούλα της ελληνικής Δικαιοσύνης για μια γυναικοκτονία την οποία κάλυψε με κάθε τρόπο» ανέφερε στην αρχή της ανάρτησής του ο κ. Αθανασίου και, στη συνέχεια, επεσήμανε: «Ο Κώστας Λεμενιτάκης αποφυλακίστηκε μόλις λίγες εβδομάδες μετά την εξέταση των διπλών αιτήσεων αναίρεσης από το Α΄ Ποινικό Τμήμα του Αρείου Πάγου. Εξέτισε την ποινή του σε αγροτικές φυλακές, η δε επιμέτρηση της ποινής αφήνει σοβαρά ερωτηματικά σε νομικούς κύκλους.

Ο Αρειος Πάγος ΑKOΜΑ δεν έχει εκδώσει τη σχετική απόφαση, γνωρίζοντας φυσικά ότι, σε κάθε περίπτωση, η υπόθεση Τσιχλάκη οδεύει προς Στρασβούργο και ότι για μία ακόμη φορά η ελληνική Δικαιοσύνη θα ξεφτιλιστεί σε ευρωπαϊκό επίπεδο. Ακόμα πιο σοκαριστικό; Κρήτη – Ελλάδα, η χώρα όπου ο δολοφόνος κληρονομεί το θύμα του, πουλάει το σπίτι όπου έγινε ο φόνος και βγάζει και φράγκα μετά τη δολοφονία, όλα αυτά εν πλήρη παρανομία. Ελλάδα, μας αηδίασες… Δεν υπάρχουν πλέον λόγια για να περιγράψουμε πώς νιώθουμε απέναντι σε αυτό το χάος… Σε αυτή τη θεσμική κατάντια! Χάθηκε και η ντροπή πια…»

«Αυτοκτονία»

Η Εφη Τσιχλάκη βρέθηκε νεκρή με μία σφαίρα στο κεφάλι μέσα στο σπίτι της, στο Κολυμπάρι Χανίων, τον Μάρτιο του 2016. Παρότι οι ενδείξεις οδηγούσαν εξαρχής στη δολοφονία, η υπόθεση εξετάστηκε ως αυτοκτονία. Σύντομα, όμως, οι υποψίες των Αρχών έπεσαν στον σύζυγο του θύματος, πρώην υποψήφιο βουλευτή με τη Χρυσή Αυγή στο Ρέθυμνο Κώστα Λεμενιτάκη, ο οποίος είχε ενημερώσει την Αστυνομία, λέγοντας ότι η 47χρονη έβαλε τέλος στη ζωή της. Σε πρώτο βαθμό, ο 57χρονος κρίθηκε αθώος λόγω αμφιβολιών, ωστόσο η εισαγγελέας Εφετών άσκησε έφεση κατά της απόφασης και, τελικά, στο Εφετείο ο Λεμενιτάκης κρίθηκε ένοχος για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, καθώς το δικαστήριο αποφάνθηκε ότι αποπειράθηκε να στραγγαλίσει και, τελικά, πυροβόλησε τη γυναίκα, σκηνοθετώντας στη συνέχεια την αυτοκτονία της. Παρ’ όλα αυτά, καταδικάστηκε σε κάθειρξη μόλις οκτώ ετών, καθώς του αναγνωρίστηκε το ελαφρυντικό της μετέπειτα καλής συμπεριφοράς, με συνέπεια μόλις έναν χρόνο μετά την καταδίκη του, αφού είχε εκτίσει μέρος της ποινής του σε αγροτικές φυλακές, να αφεθεί ελεύθερος!

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα