Αγριο bullying σε 13χρονο

Επεσε θύμα ξυλοδαρμού από έναν συνομήλικο συμμαθητή του που επιχείρησε να τον πετάξει από το μπαλκόνι του πρώτου ορόφου του σχολείου τους στο Κρανίδι

Φοβισμένος και σε κατάσταση σοκ παραμένει ο 13χρονος που έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από έναν συνομήλικο συμμαθητή του, ο οποίος επιχείρησε να τον πετάξει από το μπαλκόνι του πρώτου ορόφου του σχολείου τους στο Κρανίδι! Ολα συνέβησαν προχθές το πρωί, όταν ο 13χρονος μαθητής γυμνασίου επιτέθηκε λεκτικά στον συμμαθητή του, ο οποίος τον παρακαλούσε ευγενικά να σταματήσει. Ωστόσο, εκείνος συνέχισε να τον παρενοχλεί και, μάλιστα, κάποια στιγμή άρχισε να τον χτυπάει στο πρόσωπο.

Το περιστατικό θα έπαιρνε επικίνδυνη τροπή, αν ένας συμμαθητής των δύο παιδιών δεν έσπρωχνε μακριά τον νταή τη στιγμή που είχε σηκώσει στον αέρα το 13χρονο θύμα και απειλούσε να το ρίξει από το μπαλκόνι στο κενό, αφού προηγουμένως το είχε ακινητοποιήσει κάνοντάς του κεφαλοκλείδωμα! «Ξαφνικά, άρχισε αυτό το παιδί να τον πειράζει τον γιο μου και το παιδί μου τον παρακάλεσε ευγενικά να σταματήσει, αλλά εκείνος δεν καταλάβαινε και συνέχιζε. Στη συνέχεια, ο γιος μου προσπάθησε να τον απωθήσει όσο μπορούσε, αλλά δεν κατάφερε πάλι να τον σταματήσει. Εκείνη τη στιγμή τον βοήθησε ένας συμμαθητής του, διαφορετικά δεν γνωρίζουμε πώς θα μπορούσε να είχε εξελιχθεί όλο αυτό» αποκάλυψε ο πατέρας του θύματος, περιγράφοντας το περιστατικό.

Nευρικός και οξύθυμος

Σύμφωνα με τον ίδιο, το παιδί του φοβάται να επιστρέψει στο σχολείο μετά την επίθεση που δέχτηκε από τον συμμαθητή του, ο οποίος περιγράφεται ως ιδιαίτερα νευρικός και οξύθυμος. «Αυτό το παιδί, γενικώς, είναι νευρικό και οξύθυμο και υπήρχαν μάρτυρες μπροστά, απ’ όσο έμαθα κι από άλλους γονείς, που τους τα είπαν τα παιδιά τους» ανέφερε ο πατέρας του 13χρονου θύματος και στη συνέχεια εξήγησε τον λόγο για τον οποίο κατήγγειλε το άγριο περιστατικό. «Στενοχωρήθηκα με αυτό που έγινε, βρήκα το παιδί στο σπίτι τρομοκρατημένο και μου δήλωσε ότι δεν θέλει να ξαναπάει σχολείο. Ειλικρινά, δεν θέλω να στοχοποιηθεί ούτε το άλλο παιδί. Ο λόγος που το προχώρησα ένα βήμα παραπάνω και το κατήγγειλα είναι γιατί θέλω να περάσω το μήνυμα ότι το σχολείο δεν είναι άντρο βίας και εκεί μέσα πρέπει να υπάρχουν κανόνες και νόμοι που θα τηρούν όλοι» κατέληξε.

Η μητέρα του παιδιού που δέχτηκε την επίθεση από την πλευρά της ξεκαθάρισε ότι αυτό που επιθυμούν τόσο η ίδια όσο και ο σύζυγός της είναι «να τελειώσει εδώ αυτό που έγινε και να μην υπάρξουν ξανά παρόμοια περιστατικά βίας ανάμεσα σε παιδιά και, κυρίως, εντός της σχολικής κοινότητας». «Το παιδί μου έχει κάποιες αμυχές και φοβήθηκε με όλο αυτό που έγινε. Σήμερα (ενν.: χθες) δεν πήγε σχολείο. Αυτό που συνέβη στο σχολείο δεν πρέπει να ξαναγίνει και πρέπει να μπει ένα τέλος εδώ. Δεν γνωρίζω τα ακριβή αιτία που ξεκίνησε όλο αυτό. Ο γιος μου φοβήθηκε και τρόμαξε, δεν θέλω να πάρει άλλες διαστάσεις το θέμα» επισήμανε η μητέρα του 13χρονου μαθητή γυμνασίου μιλώντας στο newsit.gr.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα