Η θλιμμένη Παπαδάκη σε… νυχτερινό κέντρο!

Η πρώην Playmate είχε συλληφθεί το περασμένο Σάββατο γιατί κρατούσε μακριά από τον πατέρα τους τα δύο τους παιδιά

Σε ένα από τα γνωστότερα παραλιακά νυχτερινά κέντρα διασκέδασε προχθές το βράδυ η πρώην εστεμμένη Playmate Σύλβια Παπαδάκη, η οποία είχε συλληφθεί το περασμένο Σάββατο γιατί κρατούσε μακριά από τον πατέρα τους τα δύο τους παιδιά, επί 13 ημέρες, σε διαμέρισμα Airbnb στα βόρεια προάστια της Αθήνας, παραβιάζοντας τη δικαστική απόφαση για τη συνεπιμέλειά τους. Αν και λίγες ώρες αργότερα αναχώρησαν τα παιδιά με τον πατέρα τους για το Λονδίνο, όπου μένουν μόνιμα, η ίδια φαίνεται πως δεν στενοχωρήθηκε και πάρα πολύ, αφού το… έριξε έξω, διασκεδάζοντας με φίλο της στο εμβληματικό Island, χορεύοντας «δίχως αύριο»…

Ολα αυτά μόλις λίγες ώρες μετά τη σύλληψή της, καθώς είχε αρπάξει τα παιδιά από τον πατέρα τους και πρώην σύντροφό της, τον Ολλανδό ιδιοκτήτη γνωστής αλυσίδας κοσμηματοπωλείων Denis Martens. Το πρώην μοντέλο πέρασε το βράδυ του Σαββάτου στα κρατητήρια της ΓΑΔΑ και το πρωί της Κυριακής οδηγήθηκε στον εισαγγελέα, ο οποίος άσκησε εναντίον της δίωξη για αρπαγή σε βαθμό πλημμελήματος και την παρέπεμψε για να δικαστεί στο Αυτόφωρο. Η δίκη αναβλήθηκε και η Σύλβια Παπαδάκη αφέθηκε ελεύθερη και διασκέδασε το ίδιο βράδυ στο γνωστό νυχτερινό κέντρο της παραλιακής, ενώ τα δύο της παιδιά είχαν ήδη αναχωρήσει αεροπορικώς το προηγούμενο βράδυ με lear jet για το Λονδίνο μαζί με τον πατέρα τους.

Η ίδια υπέβαλε μήνυση προσπαθώντας να αποτρέψει την αναχώρησή τους, καθώς δεν είχε τη συναίνεσή της ως ασκούσα συνεπιμέλεια. Ομως, στο αεροδρόμιο επέτρεψαν στον σύζυγό της να αναχωρήσει με τα παιδιά. «Πώς θα ασκήσω εγώ τη συνεπιμέλεια όταν τα παιδιά μου θα είναι στο εξωτερικό; Πώς θα μπορέσω να τα φέρω πίσω να τα δω, όταν ο πατέρας λειτουργεί έτσι λόγω της οικονομικής του επιφάνειας;» διερωτήθηκε σε γραπτή δήλωσή της. Ας σημειωθεί πως, σύμφωνα με την απόφαση για τη συνεπιμέλεια των παιδιών, θα μένουν 15 ημέρες με τη μητέρα τους και 15 ημέρες με τον πατέρα τους, αλλά αποκλειστικά στον τόπο διαμονής του πατέρα, το Λονδίνο.

Η μητέρα των παιδιών αμφισβητεί τη δικαστική απόφαση και θα παλέψει για την ανατροπή της, όπως δηλώνει μέσω των δικηγόρων της. «Η δικαστική απόφαση είναι των ασφαλιστικών μέτρων, άρα προσωρινή και επ’ ουδενί τελεσίδικη, οριστική και αμετάκλητη. Η διαμεσολάβηση και η οριστική απόφαση που θα ορίζει συνεπιμέλεια, διατροφή τέκνων, μόνιμη κατοικία τους και άλλα θέματα οικογενειακού δικαίου δεν έχει ακόμα ολοκληρωθεί». Ως προς τους λόγους που απομάκρυνε τα παιδιά από τον πατέρα τους, η πρώην Playmate ισχυρίζεται ότι είναι «θύμα του πατέρα των παιδιών με panic/red button στο κινητό μου», υποστηρίζοντας ότι «πέραν της οικονομικής ισχύος του, έχει και ψυχολογικές αστάθειες που πρέπει να ερευνηθούν από ειδικούς. Τα παιδιά μου θα είναι με νταντάδες, μακριά από τη μητέρα τους, αφού ο πατέρας τους λόγω της εργασίας του ταξιδεύει συνεχώς. Ποιος θα εξετάσει τη συναισθηματική ισορροπία των παιδιών μου;».

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα