Ο Καμπόσος στο πλευρό της Λατινοπούλου

Την προσχώρησή του στη Φωνή Λογικής της Αφροδίτης Λατινοπούλου, λίγες μέρες μετά το αίτημά του να διαγραφεί από τη Ν.Δ., ανακοίνωσε ο Δημήτρης Καμπόσος.

Ο πρώην δήμαρχος Αργους έδωσε τα χέρια με την ευρωβουλευτή, αναρτώντας μάλιστα και σχετικό φωτογραφικό στιγμιότυπο. «Εφτασε η ώρα! Ολοι μαζί τώρα, γιατί μας έχει ανάγκη η πατρίδα μας. Ολοι μαζί τώρα, για να επιστρέψουμε σύντομα στην κανονικότητα, για να διαφυλάξουμε τα πιστεύω μας. Οχι στον διχασμό του πατριωτικού χώρου. Στηρίζουμε και οδηγούμε εμείς οι μεγαλύτεροι τους νέους μας» έγραψε στην ανάρτησή του, συμπληρώνοντας: «Ας αφήσουμε τη διχόνοια και ας κινηθούμε ενωμένοι για να συναντήσουμε τα εκατομμύρια των Ελλήνων που βλέπουν ότι αυτό που μας αναγκάζουν να ζήσουμε δεν είναι το σωστό και δεν πάει άλλο πια. Φτάνει ο κατήφορος που οδηγούν την πατρίδα και την κοινωνία μας. Γι’ αυτά που όλοι συζητάμε μεταξύ μας ήρθε η ώρα να αγωνιστούμε!»

Είναι πλέον πασίδηλο πως η «γαλάζια» παράταξη φυλλορροεί προς τα δεξιά, μετά και το χαστούκι του αποτελέσματος των ευρωεκλογών. Σημειωτέον πως πριν από τη μεταγραφή του Καμπόσου στη Φωνή Λογικής, είχε προηγηθεί αυτή του πρώην γραμματέα Οργανωτικού της Ν.Δ. Κωνσταντίνου Κόλλια. Σε αυτό το φόντο, στο Μέγαρο Μαξίμου τρέμουν τις δημοσκοπήσεις, οι οποίες αποτυπώνουν με ενάργεια πως τα μικρά κόμματα συνεχίζουν να παίρνουν κεφάλι, ιδίως αυτά στα δεξιά διαμερίσματα της δεξιάς πολυκατοικίας. Μένει να φανεί εάν και πότε η Νέα Δημοκρατία θα αποφασίσει να… περάσει στην αντεπίθεση.

{{-PCOUNT-}}4{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα