Απολύσεις έπειτα από τον διασυρμό

Πριν περάσουν 24 ώρες αποκαλύφθηκε το παρασκήνιο πίσω από την αποθεωτική ανάρτηση της Αννας Διαμαντοπούλου για την υπουργό Εργασίας Νίκη Κεραμέως, που εξέθεσε την υποψήφια πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ και αναζωπύρωσε τις προνομιακές σχέσεις που είχε με τον Κυριάκο Μητσοτάκη τα προηγούμενα χρόνια. Τελικά, είχαν τον ίδιο χειριστή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσής τους!

Οπως έγραψε η ιστοσελίδα Dnews.gr, χθες «οι στενοί συνεργάτες της κυρίας Κεραμέως πληροφορήθηκαν πως η υπουργός Εργασίας διέκοψε τη συνεργασία της με την επί σειρά ετών σύμβουλο Επικοινωνίας της, Αίγλη Μπαλαμάτση».

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η Αίγλη Μπαλαμάτση είναι η επικεφαλής της Interweave – Υπηρεσίες Διαδικτυακής και Ηλεκτρονικής Επικοινωνίας, εταιρίας που παρέχει υπηρεσίες πολιτικής επικοινωνίας και ήταν άλλοτε στενή συνεργάτιδα του Γιώργου Παπανδρέου στο Μέγαρο Μαξίμου. «Εχει από το 2018 αναλάβει την πολιτική επικοινωνία της Νίκης Κεραμέως, περιλαμβανομένων και των λογαριασμών της στα social media. Μάλιστα, η σχέση αυτή δεν ήταν άγνωστη, καθώς η Interweave – Υπηρεσίες Διαδικτυακής και Ηλεκτρονικής Επικοινωνίας είχε βρεθεί στο επίκεντρο της δημοσιογραφικής έρευνας, όταν έλαβε συμβάσεις από το υπουργείο Παιδείας και έργα από το Ταμείο Ανάκαμψης σημαντικού ύψους» αναφέρει η ιστοσελίδα Dnews.gr και προσθέτει:

«Αυτό που ήταν άγνωστο ήταν πως η Interweave και η Αίγλη Μπαλαμάτση διαχειρίζονται και τα social media της Αννας Διαμαντοπούλου και την επικουρούν στη διεκδίκηση της ηγεσίας του ΠΑΣΟΚ». Αυτή είναι η εξήγηση, σύμφωνα με το δημοσίευμα, την οποία όμως αρνήθηκε να δώσει στην προχθεσινή «διορθωτική» της δήλωση η κυρία Διαμαντοπούλου, πυροδοτώντας περαιτέρω αντιδράσεις.

Ωστόσο, το θέμα είναι εξαιρετικά σοβαρό και προκάλεσε σεισμικές δονήσεις στο ΠΑΣΟΚ, καθώς ήταν θέμα συζήτησης στους διαδρόμους του χώρου όπου έγινε την Κυριακή η συνεδρίαση της Κ.Ε. του κόμματος, με πολλούς να κάνουν λόγο για υπόγειες διασυνδέσεις της κυρίας Διαμαντοπούλου με τη Ν.Δ. Θυμίζουμε ότι η ανάρτηση ήταν ίδια και απαράλλαχτη, λέξη προς λέξη, με ανάρτηση στον λογαριασμό της υπουργού Εργασίας για την ψηφιακή κάρτα εργασίας, και εμφανίζονταν κάρτες με δηλώσεις της υπουργού Εργασίας Νίκης Κεραμέως και φωτογραφίες.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα