Πεθαίνει το έθνος μας και κανείς δεν μιλάει

Ο κόσμος το ‘χει τούμπανο ότι κινδυνεύουμε με αφανισμό και ο Κυριάκος Μητσοτάκης κρυφό καμάρι. Είναι, πλέον, τόσο ταχείς οι ρυθμοί μείωσης του πληθυσμού της πατρίδας μας, ώστε ακόμα και ξένοι, πρωταγωνιστές των εξελίξεων στις νέες τεχνολογίες, στην αεροδιαστημική και την οικονομία, κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου.

Οπως έγινε γνωστό χθες, ο Ιλον Μασκ έκανε ανάρτηση στην πλατφόρμα Χ, η οποία είναι ιδιοκτησία του, για τις εκρηκτικές διαστάσεις της υπογεννητικότητας στην Ελλάδα. Αναδημοσίευσε την ανάρτηση του επιχειρηματία, συγγραφέα και δημοσιογράφου Μάριο Νάουφαλ, η οποία έγραφε: «Νέα στοιχεία προβλέπουν ότι ο πληθυσμός της (σ.σ.: Ελλάδας) θα μειωθεί απότομα έως και 25% έως το 2070, πολύ υψηλότερο από τον μέσο όρο της Ε.Ε., που είναι 4%. Το 2022, η χώρα κατέγραψε λιγότερες από 77.000 γεννήσεις, τις χαμηλότερες εδώ και σχεδόν έναν αιώνα, ενώ οι θάνατοι έφτασαν τους 140.000».

Ο Μασκ σχολίασε την ανάρτηση με τα ακόλουθα: «Ουάου, σχεδόν διπλάσιοι άνθρωποι πέθαναν από όσα μωρά γεννήθηκαν στην Ελλάδα».

Η πορεία του ελληνικού έθνους δεν είναι κάτι που αφήνει αδιάφορη την παγκόσμια κοινότητα. Οι Ελληνες είναι εκείνοι που έθεσαν τις βάσεις για την οικοδόμηση του πολιτισμικού συνόλου, το οποίο συνοπτικά αποκαλείται «Δύση». Αναμενόμενο είναι να υπάρχει ενδιαφέρον ειδικά από ανθρώπους που γνωρίζουν Ιστορία και έχουν ενδιαφέρον για το μέλλον του πολιτισμού μας.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, αν κριθεί με βάση όσα έχει πράξει μέχρι σήμερα, τότε κάλλιστα μπορεί να χαρακτηριστεί ως ένας από τους βασικούς υπευθύνους αυτής της τραγικής εξέλιξης. Αντί να ενδιαφερθεί για να αυξηθούν οι γεννήσεις των Ελλήνων, νομιμοποίησε μυριάδες ισλαμιστές λαθρομετανάστες και ίδρυσε… υπουργείο για την Οικογένεια, το οποίο ουδέν έχει προσφέρει στην κοινή υπόθεση. Επιπλέον, ο Κυριάκος Μητσοτάκης θεωρεί ότι έπραξε το… καθήκον του ως πρωθυπουργός, που ενδιαφέρεται για την επιβίωση του Ελληνισμού, επειδή νομοθέτησε την αναγνώριση του γάμου των ομοφυλοφίλων.

Το έργο της κυβέρνησης Μητσοτάκη είναι κυρίως η απώλεια. Το πέρασμά της θα αφήσει ερημοποιημένους τόπους, καμένα δάση και γεμάτα νεκροταφεία.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα