Ηρεμολόγιο Τετάρτης 11/09/2024

● Το φιάσκο Κασσελάκη στον ΣΥΡΙΖΑ δείχνει ότι η Αριστερά δεν θυσιάζει ολόκληρη παράταξη για ένα πρόσωπο, όπως έκανε και κάνει η Νέα Δημοκρατία. Η Αριστερά προτιμά να θυσιάσει το -παράταιρο για το στιλ της- πρόσωπο, παρά να υποστεί πανωλεθρία για χατίρι του.

● Οι σύντροφοι ανέχονταν και το απολιτίκ στιλ του Κασσελάκη και τις λαϊφσταϊλιές και τα ποζαρίσματα στα γυμναστήρια και τους γάμους με τον Αμερικανό της καρδιάς του και τα τετραήμερα γλέντια και τις χλιδές και τους λεκτικούς μπακαλιάρους, που εκτόξευε κάθε τόσο, και την πολιτική αδαημοσύνη του και τον βόθρο, που έγινε «καλλωπισμένη δεξαμενή» (δηλαδή, πισίνα) στην έπαυλή του στις Σπέτσες. Oλα τα ανέχτηκαν, διότι προσδοκούσαν επανάκτηση της πρώτης θέσης με κάποιον νέο και «άφθαρτο» αρχηγό.

● Oμως, μόλις πήραν μυρωδιά ότι έρχεται με… φόρα ακόμα μεγαλύτερος εκλογικός «κουβάς» απ’ αυτόν των τελευταίων ετών, τον Κασσελάκη τον καθάρισαν σαν αβγό, με συνοπτικές διαδικασίες.

● Ας μην ξεχνάμε ότι στις τελευταίες δύο δημοσκοπήσεις ο ΣΥΡΙΖΑ, στην καλύτερη περίπτωση (δημοσκόπηση της MRB), έπιανε την τρίτη θέση στην κατάταξη των πολιτικών κομμάτων και, στη χειρότερη, την πέμπτη (δημοσκόπηση της Interview)!

● Ο Μάο Τσε Τουνγκ έλεγε «είτε άσπρος γάτος είτε μαύρος δεν έχει σημασία. Αρκεί να πιάνει ποντίκια». Ο Κασσελάκης δεν έπιασε, δεν πιάνει και δεν πρόκειται να πιάσει ποντίκια. Δεν κάνει το παλικάρι…

● Σημαντική ανακοίνωση που έλαβε η στήλη: «Οι συγγενείς των οικογενειών των αγρίως δολοφονημένων θυμάτων του ΕΑΜ/ΕΛΑΣ/ΚΚΕ στην Πηγάδα του Μελιγαλά τελούν το ετήσιο μνημόσυνο για τα θύματα, 80 χρόνια από το Μεγάλο Eγκλημα, την Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2024, ώρα 10.00, και καλούν όσους τιμούν τη μνήμη τους να παραστούν. Κεντρικός ομιλητής, ο καθηγητής και συγγραφέας κ. Ιωάννης Μπουγάς»

π

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα