Σπάρτη: Στη φυλακή ο πα-τέρας της 9χρονης

Ο 40χρονος κατηγορείται ότι βίαζε την κόρη του από την τρυφερή ηλικία των τεσσάρων ετών

Στην απολογία του ο προφυλακισμένος -πλέον- 40χρονος, ο οποίος δήλωνε πιστός χριστιανός στα social media, αλλά μόλις έμενε μόνος με την κόρη του εκτόνωνε πάνω στο κορμάκι της τα πιο ζωώδη σεξουαλικά ένστικτά του, παραδέχτηκε γενετήσιες πράξεις με το παιδί, αλλά αρνήθηκε την κατηγορία του βιασμού, όπως είχε προαναγγείλει μέσω του δικηγόρου του. Νωρίτερα, ο ίδιος είχε φτάσει στα δικαστήρια κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας, καθώς έξω από το κτίριο είχε συγκεντρωθεί εξαγριωμένο πλήθος περίπου 50 ατόμων, τα οποία φώναζαν συνθήματα και απαιτούσαν δικαιοσύνη για το ανήλικο θύμα.

Μετά την ανακοίνωση της προφυλάκισης φυγαδεύτηκε από το δικαστικό μέγαρο με αστυνομική επιχείρηση, προκειμένου να αποφευχθούν τυχόν επεισόδια και να εξασφαλιστεί η ασφάλειά του. Οι αστυνομικές δυνάμεις, οι οποίες βρίσκονταν σε επιφυλακή, συνόδευσαν τον κατηγορούμενο μέχρι την κλούβα της Αστυνομίας, η οποία τον μετέφερε στο σωφρονιστικό κατάστημα, όπου θα παραμείνει προσωρινά κρατούμενος έως την εκδίκαση της φρικιαστικής υπόθεσης.

Αποκαλύψεις

Την ίδια ώρα, η τοπική κοινωνία παραμένει σε αναβρασμό, με τους κατοίκους να εκφράζουν την οργή και την απογοήτευσή τους για τις ανατριχιαστικές αποκαλύψεις που βλέπουν το φως της δημοσιότητας. Στην προσπάθειά τους να διαλευκάνουν πλήρως την υπόθεση και να διαπιστώσουν αν ο κατηγορούμενος χρησιμοποιούσε τις φωτογραφίες της ανήλικης κόρης του για παράνομη διακίνηση πορνογραφικού υλικού στο διαδίκτυο, οι αστυνομικοί κάνουν «φύλλο και φτερό» το κινητό τηλέφωνό του, στο οποίο βρέθηκαν αποθηκευμένες τουλάχιστον 79 φωτογραφίες και δύο βίντεο με ακατάλληλο περιεχόμενο, καθώς και τις δύο παιχνιδομηχανές που κατασχέθηκαν.

Παράλληλα, τόσο στην ανήλικη όσο και στα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας παρέχονται ψυχολογική υποστήριξη και προστασία. Το κουβάρι της νοσηρής υπόθεσης, που δεν τη χωρά ανθρώπινος νους, άρχισε να ξετυλίγεται όταν ο 11χρονος αδελφός του 9χρονου κοριτσιού εντόπισε ένα προφυλακτικό στο σπίτι του πατέρα τους, ο οποίος ζούσε στο Μενίδι και είχε μετακομίσει σε χωριό της Σπάρτης μετά το διαζύγιο με την πρώην σύζυγό του, για να μπορεί να τους βλέπει, όπως έλεγε, και τον ρώτησε τι ήταν αυτό. Εκείνος απάντησε πως είναι της φίλης του, όμως επιστρέφοντας το αγόρι στο σπίτι εξιστόρησε όσα είχαν συμβεί στη μητέρα του, με την 9χρονη που ήταν μπροστά να ξεσπά σε γοερά κλάματα ακούγοντας τις περιγραφές του!

Οταν η μητέρα της επέμεινε να μάθει τον λόγο του έντονου ξεσπάσματός της, η μικρούλα λύγισε και άρχισε να περιγράφει την κόλαση που ζούσε στα χέρια του 40χρονου, από την ηλικία των τεσσάρων ετών. Αφού συνήλθε από το ισχυρό σοκ, η μητέρα κατήγγειλε τον πρώην σύζυγό της στο Τμήμα Ασφαλείας Σπάρτης, με συνέπεια να συλληφθεί την περασμένη Παρασκευή και να οδηγηθεί στον εισαγγελέα, ο οποίος του άσκησε δίωξη για βιασμό, κατάχρηση ανηλίκων, γενετήσια πράξη μεταξύ συγγενών και πορνογραφία ανηλίκων.

Εξιλέωση

«Αρνείται τον βιασμό, αλλά θα ομολογήσει τις ασελγείς πράξεις σε βάρος του κοριτσιού. Μάλιστα, παραδέχεται ότι αυτές οι πράξεις διήρκεσαν και τα τέσσερα χρόνια. Θέλει να ομολογήσει και να καταδικαστεί για να εξιλεωθεί» είχε δηλώσει ο δικηγόρος του 40χρονου που παρουσιαζόταν ως εθνικιστής, αντιεμβολιαστής και πιστός χριστιανός στα δύο προφίλ που διατηρεί στο facebook! Κατά τις ίδιες πληροφορίες, παρά την εικόνα του καλού οικογενειάρχη και χριστιανού που προέβαλλε, σε ένα βίντεο που είχε αναρτήσει ο ίδιος ακουγόταν η φράση: «Αν ήμουν ο διάβολος, τα πρώτα θύματά μου θα ήταν τα παιδιά!» Από συναδέλφους του σε μονάδα τυποποίησης ελιάς και ελαιολάδου περιγράφεται, τέλος, ως «κλειστός» και «παράξενος» άνθρωπος.

«Με το μόνο που θέλω να ασχοληθώ είναι η ψυχική υγεία των παιδιών μου. Να μπορώ να τα προστατέψω, να μπει ένας ειδικός παιδοψυχολόγος να τα βοηθήσει να ξεπεράσουν αυτό που έχει συμβεί με τον πατέρα τους» ανέφερε σε δηλώσεις της η μητέρα της 9χρονης μετά την αποκάλυψη της φρικαλέας υπόθεσης.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα