Σοκάρουν οι αποκαλύψεις για τον 32χρονο βιαστή στο Διδυμότειχο

Κρατούσε φυλακισμένη επί 20 ημέρες τη νεαρή γυναίκα από την Καβάλα, μετατρέποντάς τη σε σκλάβα του σεξ. Πλέον ετοιμάζει την απολογία του προκειμένου μεθαύριο να βρεθεί ενώπιον του ανακριτή και να λογοδοτήσει

Προθεσμία για να απολογηθεί στον ανακριτή την ερχόμενη Παρασκευή ζήτησε κι έλαβε ο 32χρονος από το Διδυμότειχο που κρατούσε φυλακισμένη επί 20 ημέρες μια νεαρή γυναίκα από την Καβάλα, μετατρέποντάς τη σε σκλάβα του σεξ. Ο σαδιστής, που βίαζε και ξυλοφόρτωνε τη γυναίκα, οδηγήθηκε χθες το πρωί στο Δικαστικό Μέγαρο Ορεστιάδας και σε βάρος του ασκήθηκε δίωξη για τα αδικήματα του βιασμού, της ενδοοικογενειακής απειλής, της σωματικής βλάβης και της παράνομης κατακράτησης. Ο ίδιος ετοιμάζει την απολογία του, προκειμένου μεθαύριο να βρεθεί ενώπιον του ανακριτή και να λογοδοτήσει για όλα όσα του αποδίδονται.

Το κουβάρι της ιστορίας που έχει «παγώσει» το πανελλήνιο άρχισε να ξετυλίγεται την περασμένη Παρασκευή, όταν η 32χρονη κατάφερε να ξεφύγει από τα χέρια του κακοποιητή της. Με εμφανή τα σημάδια από το ξύλο που της έδινε, περπατούσε μαζί του, ώσπου ο δρόμος τούς έβγαλε σε μια ταβέρνα με αρκετούς θαμώνες. Τότε, εκμεταλλεύτηκε τη στιγμή για να ζητήσει βοήθεια και να βάλει τέλος στο μαρτύριό της. «Η γυναίκα ήρθε στην ταβέρνα, όπου βρισκόμουν, για να ζητήσει βοήθεια. Την ώρα που περπατούσαν, αυτή πήγε λίγο προς τα αριστερά, προς το πεζοδρόμιο, και κατευθείαν με γρήγορο βήμα, τρέχοντας πήγε δίπλα από τον έναν που καθόταν και φώναξε ”βοήθεια”. Ηρθε κι αυτός, της έπιασε το χέρι, φώναζε ”άφησέ την, άφησέ την”. Η κοπέλα φώναζε ”θα με σκοτώσει, θα με σκοτώσει, με δέρνει”. Είδαμε ότι τα χέρια της ήταν μελανιασμένα. Ολοι όσοι ήμασταν μπροστά καταλάβαμε ότι πρόκειται για ξυλοδαρμό» περιέγραψε ο αυτόπτης μάρτυρας και συνέχισε:

«Εξαγριωθήκαμε όλοι, σηκωθήκαμε όρθιοι κι εκείνη τη στιγμή αυτός κατευθείαν έφυγε, τρέχοντας. Η κοπέλα μάς είπε ότι την είχε κλεισμένη για τρεις εβδομάδες στο σπίτι, την έδερνε και λίγο έλειψε να τη σκοτώσει. Της είπαμε να ηρεμήσει, αλλά αυτή φοβόταν ότι θα έρθει ξανά και θα της κάνει πάλι κακό. Ετρεμε και έκλαιγε. Οπως μας έδειχνε το πρόσωπό της που ήταν μελανιασμένο, όπως και τα χέρια της, ξαφνικά μπήκε κάτω από το τραπέζι. Μας είπε ότι ήθελε να κρυφτεί για να μη τη βρει. Καλέσαμε την Αστυνομία και ήρθαν και την πήραν. Μας είπε ότι τη χτυπούσε ακόμα και με καδρόνια στο κεφάλι».

Η 32χρονη μητέρα πέντε παιδιών κατέθεσε όσα φρικτά βίωσε στις Αρχές κι έκτοτε ξεκίνησε ένα «σαφάρι» για τον εντοπισμό του άνδρα. Ο ίδιος, δίχως ίχνος ανθρωπιάς και «πλημμυρισμένος» από κυνισμό, ανάρτησε το βράδυ της Κυριακής βίντεο στο TikTok, υποστηρίζοντας πως επρόκειτο να παραδοθεί, ενώ ομολόγησε πως πράγματι ξυλοφόρτωσε την 32χρονη.

«Εχουν πει για μένα ότι έχω βιάσει μία κοπέλα. Εμείς γνωριστήκαμε από το TikTok. Αρχίσαμε να μιλάμε και είπαμε να παντρευτούμε. Φαινόταν πάρα πολύ καλή κοπέλα. Της είπα να έρθει στο Διδυμότειχο να με βρει. Εμεινε μαζί μου έναν μήνα ακριβώς. Αυτή η κοπέλα πίνει πολύ όμως. Της είπα ότι αν δεν ορκιστεί ότι θα σταματήσει, θα χωρίσουμε και θα φύγει από το σπίτι» ανέφερε, μεταξύ άλλων, και συνέχισε: «Την έδειρα πάρα πολύ, δεν είναι ψέματα. Αλλα την έδειρα πάρα πολύ, όταν μου είπε ότι θα πάει στην Αστυνομία να πει ψέματα ότι εγώ βίασα την κόρη μου». Μάλιστα, προτού τελικά συλληφθεί το πρωί της Δευτέρας, ο ίδιος ανάρτησε με θράσος και βίντεο στον λογαριασμό του, όπου φαίνεται η 32χρονη ξαπλωμένη σε ένα κρεβάτι!

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα