Νομιμοποιούν το ξύλο αντρών σε γυναίκες!

Η ΔΟΕ λόγω woke ατζέντας επέτρεψε σκανδαλωδώς να αγωνιστεί ως γυναίκα ο Ιμάνι Κελίφ. Αποχώρησε με κλάματα η Ιταλίδα πυγμάχος μετά τις μπουνιές του

Η επιτυχία κάθε αθλητή βασίζεται σε τρία πράγματα. Το ένα είναι το φυσικό ταλέντο. Το άλλο είναι η αδιάκοπη προπόνηση. Το τρίτο είναι η βιολογία. Στον κόσμο του αθλητισμού η βιολογία, γεγονός αντικειμενικό που μπορεί να μετριέται αμερόληπτα, υπερισχύει από οποιαδήποτε συναισθήματα ή ιδέες διατηρεί κάθε αθλητής για τον εαυτό του.

  • Από τον Βασίλη Γαλούπη

Στους Ολυμπιακούς στο Παρίσι η ΔΟΕ, που έχει εναρμονιστεί πλήρως με την ακραία woke ατζέντα, επέτρεψε σε δύο άντρες πυγμάχους να αγωνιστούν στην κατηγορία των γυναικών.

H Παγκόσμια Ομοσπονδία Πυγμαχίας τούς είχε αποκλείσει πέρυσι θεωρώντας τους άντρες, αλλά η ΔΟΕ τιμώρησε, με διάφορα προσχήματα, την ηγεσία του μποξ επειδή έχει Ρώσο πρόεδρο, και αποφάσισε να επιτρέψει στον Αλγερινό Ιμάνι Κελίφ και τον Λιν Γιου Τινγκ από την Ταϊβάν να πάρουν μέρος στο Παρίσι ως γυναίκες. Οι πρώτες εικόνες από την απόφαση της ΔΟΕ είναι αποκρουστικές. Ο Ιμάνι Κελίφ ξυλοκόπησε άγρια χθες την Ιταλίδα πυγμάχο Αντζελα Καρίνι, η οποία έπειτα από μόλις 46 δευτερόλεπτα αποχώρησε από τον αγώνα με κλάματα. Πέταξε το κράνος της στο καναβάτσο, φωνάζοντας «αυτό είναι άδικο», αρνούμενη να δώσει το χέρι στον νικητή. Στο πλευρό της πυγμάχου στάθηκε αμέσως σύσσωμη η ιταλική ολυμπιακή αποστολή: «Είμαστε όλοι μαζί σου».

Είχε προηγηθεί και πολιτική διαμαρτυρία, μέσω του Ματέο Σαλβίνι: «Τρανς μποξέρ που έχει αποβληθεί από την Παγκόσμια Ομοσπονδία μπορεί να αγωνιστεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Μία Μεξικανή αθλήτρια (σ.σ.: Μπριάντα Ταμάρα Κρουζ) που αγωνίστηκε εναντίον της είπε ότι “οι γροθιές της πονούσαν πολύ. Δεν νομίζω να έχω νιώσει έτσι στα 13 χρόνια που πυγμαχώ”. Φτάνει με τη woke ιδεολογία!». Και η υπουργός Οικογένειας της Ιταλίας πήρε θέση, δηλώνοντας πριν από τον αγώνα ότι πρέπει να υπάρχει σεβασμός στον δίκαιο ανταγωνισμό και την ασφάλεια των αθλητών, ενώ αντέδρασε ακόμα και η αρχηγός της αυστραλιανής ομάδας πυγμαχίας Κέιτλιν Πάρκερ: «Είναι μια εξαιρετικά επικίνδυνη απόφαση από τη ΔΟΕ που μπορεί να προκαλέσει κινδύνους».

Από την πλευρά της η Αλγερία κάνει λόγο για άδικες επιθέσεις και ανήθικη στοχοποίηση, ενώ η ΔΟΕ έχει απαντήσει ότι «όλοι οι αθλητές που συμμετέχουν στο τουρνουά πυγμαχίας των Ολυμπιακών Αγώνων 2024 συμμορφώνονται με τους κανονισμούς επιλεξιμότητας και συμμετοχής του αγώνα, καθώς και όλους τους ισχύοντες ιατρικούς κανονισμούς». Οι δυο άντρες πυγμάχοι που πήραν την άδεια από τη ΔΟΕ να ρίχνουν νόμιμο «woke» ξύλο… συμπερίληψης σε γυναίκες δεν επιθυμούν να χαρακτηρίζονται άντρες. Ομως οι εξετάσεις DNA της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας, όπως έχει ανακοινωθεί σχετικά, απέδειξαν ότι οι πυγμάχοι έχουν ΧΥ χρωμοσώματα, είναι δηλαδή γενετικά κανονικοί άντρες όπως όλοι οι υπόλοιποι άντρες γύρω μας, γεγονός που οδήγησε στον αποκλεισμό τους πέρυσι επειδή δεν πληρούσαν τα κριτήρια καταλληλότητας φύλου.

Ναι μεν οι αθλητές δήλωσαν ιντερσέξ (διαφυλικοί), αλλά οι εξετάσεις έδειξαν πως τα χρωμοσώματά τους είναι όπως κάθε άντρα. Η Παγκόσμια Ομοσπονδία ανακοίνωσε πέρυσι πως «οι αποκλεισμοί των πυγμάχων βασίστηκαν σε αναγνωρισμένες δοκιμές. Οι αθλητές δεν υποβλήθηκαν μόνο σε εξέταση τεστοστερόνης, αλλά υποβλήθηκαν και σε ξεχωριστή και αναγνωρισμένη εξέταση, που έδειξε ότι έχουν πλεονεκτήματα συγκριτικά με τις γυναίκες. Οι λεπτομέρειες παραμένουν εμπιστευτικές λόγω προσωπικών δεδομένων». Μάλιστα, ο Ρώσος πρόεδρος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ουμάρ Κρέμλεφ δήλωσε ότι «οι αποκλεισμοί εξέθεσαν τους δύο αθλητές που προσπάθησαν να εξαπατήσουν τους αντιπάλους τους και προσποιήθηκαν ότι ήταν γυναίκες». Η ΔΟΕ, όμως, άρπαξε τη διαχείριση του αθλήματος από τα χέρια της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας και επέτρεψε στους δύο βιολογικά άντρες να αγωνιστούν στην κατηγορία των γυναικών.

Τα σωματικά πλεονεκτήματα που προσφέρει η ανδρική βιολογία είναι τόσο μεγάλα, που καμία προπόνηση ή ταλέντο δεν μπορεί να επιτρέψει στις αθλήτριες να τα ξεπεράσουν. Για παράδειγμα, το εκπληκτικό παγκόσμιο ρεκόρ σπριντ 100 μέτρων της Φλόρενς Γκρίφιθ με 10,49 από το 1988 δεν θα επέτρεπε σε κανέναν άντρα να προκριθεί καν στους Ολυμπιακούς του Παρισιού. Στην πραγματικότητα, τίποτε δεν αναιρεί τα πλεονεκτήματα που παρέχει το ανδρικό DNA. Ακόμα και άντρες που άρχισαν καταστολή της τεστοστερόνης τους από την εφηβεία ή πριν από την εφηβεία συνεχίζουν για μια ζωή να υπερτερούν συγκριτικά με τις γυναίκες όσον αφορά τα οστά, την τεστοστερόνη, την ταχύτητα και τη μυϊκή δύναμη.

Ο σεβασμός στο fair play των αθλητών θα κόστιζε ελάχιστα στη ΔΟΕ. Ομως στη συγκεκριμένη περίπτωση, που η δικαιοσύνη των κανόνων συγκρούεται με μια επιβαλλόμενη ιδεολογική ατζέντα, η ΔΟΕ επέλεξε τον φανατισμό. Με θύμα όχι μόνο τις γυναίκες, αλλά και την ίδια την εγκυρότητα των Ολυμπιακών Αγώνων. Εν έτει 2024 και για το χατίρι της woke πολιτικής του ατόφιου μισογυνισμού, ο κόσμος παρακολούθησε χθες έναν άντρα βιολογικά να γρονθοκοπεί μια γυναίκα. Κι αυτό η ΔΟΕ των σκανδάλων και των αρπαχτικών «Αθανάτων» το επαινεί ως… συμπερίληψη. Η ίδια «στοά» της αθλητικής διαφθοράς δεν εμπόδισε ούτε το ανοσιούργημα της τελετής έναρξης των Γάλλων με τη διακωμώδηση των γυναικών, παρουσιάζοντας ως «θηλυκά» μουσάτους με ζαρτιέρες και τακούνια μπροστά σε ανήλικα παιδιά και σε ένα σοκαρισμένο παγκόσμιο κοινό.

Η Ελλάδα έχει ιστορικό χρέος να προστατεύσει την πνευματική της κληρονομιά, αλλά οι κυβερνήσεις μας παρακολουθούν με απάθεια και αδιαφορία τον εξευτελισμό των Ολυμπιακών Αγώνων από μια ανίκανη και επικίνδυνη ΔΟΕ. Και ο υπόλοιπος κόσμος έχει την υποχρέωση να προστατεύσει την ευθεία προσβολή των γυναικών απ’ αυτούς που αποφάσισαν να τις γελοιοποιούν. Και να τις δέρνουν!


ΙΜΑΝΙ ΚΕΛΙΦ

Πυγμάχος της Αλγερίας και εθνικός πρεσβευτής UNICEF

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Γεννήθηκε το 1999 στην Τιαρέτ ως άντρας βιολογικά και μπόρεσε να πάρει το πράσινο φως για να αγωνιστεί στη γυναικεία πυγμαχία δηλώνοντας ιντερσέξ ή διαφυλικός στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2020. Κατέκτησε το αργυρό μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του 2022, αλλά το 2023 αποκλείστηκε από την Παγκόσμια Ομοσπονδία Πυγμαχίας λόγω αποτυχίας σε τεστ φύλου και υψηλή τεστοστερόνη.


ΛΙΝ ΓΙΟΥ ΤΙΝΓΚ

Πυγμάχος της Ταϊβάν

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Γεννήθηκε το 1995 στην Ταϊπέι ως άντρας βιολογικά. Κατάφερε να αγωνιστεί ως ιντερσέξ ή διαφυλικός στη γυναικεία πυγμαχία, κερδίζοντας το χρυσό μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του 2018 και το 2022 στην Κωνσταντινούπολη. Ομως η Παγκόσμια Ομοσπονδία Πυγμαχίας προχώρησε το 2023 σε αποκλεισμό του μποξέρ μετά την αποτυχία του σε τεστ φύλου.

{{-PCOUNT-}}16{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα