Ο Κασσελάκης παραμένει όμηρος του Πολάκη

«Λευκή πετσέτα» πετάει ο Στέφανος Κασσελάκης στα πόδια του Παύλου Πολάκη, αναγνωρίζοντας ποιος είναι το «αφεντικό» στο κόμμα του αλλοπρόσαλλου ΣΥΡΙΖΑ.

Η διαγραφή του Χανιώτη βουλευτή από την Κοινοβουλευτική Ομάδα ήταν κάτι που ο πρόεδρος του κόμματος δεν μπορεί να αντέξει για πολύ. Μπροστά του έχει τη δύσκολη μάχη του συνεδρίου τον προσεχή Οκτώβριο και τα «κουκιά» δεν του φτάνουν. Χωρίς τον Πολάκη, απομένει μονάχα με τις ασταθείς και καιροσκοπικές εφεδρείες του Νίκου Παππά κι έχοντας απέναντι τις οπισθοφυλακές του Α. Τσίπρα, που δεν αστειεύονται όταν πρόκειται να δώσουν αγώνα φθοράς.

Εξετάζει τώρα τρόπους για να τον επαναφέρει νικητή και τροπαιούχο, κάτι που, όπως λέγεται, δεν θα συμβεί πριν από τη ΔΕΘ, προκειμένου να αποφύγει ειρωνικά σχόλια. Ο ίδιος ο Πολάκης, που ζύγισε (όπως ζύγισε…) τα πράγματα, δεν δείχνει διατεθειμένος να προχωρήσει σε ίδρυση δικού του κόμματος. Πόσο μάλλον από τη στιγμή που τελικά αποδείχθηκε ότι η συνεργάτιδα του Αδωνη, στην οποία επιτέθηκε, τελικά δεν έχει κανένα πρόβλημα υγείας, σε αντίθεση με όσα είχαν κυκλοφορήσει μετά το επεισόδιο. Στη διάλυση που επικρατεί στον ΣΥΡΙΖΑ του Κασσελάκη ο Πολάκης είναι ήδη ο αφανής αρχηγός και, όπως διαπιστώνουν όσοι βρίσκονται απέναντι, σέρνει την άβουλη και ανεπαρκή ηγεσία στις ακραίες επιλογές του, προβάλλοντας ως ο ηθικός φάρος της Αριστεράς…

«Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει τέτοιο θέμα» δήλωσε για την επιστροφή του χθες η εκπρόσωπος Τύπου Βούλα Κεχαγιά, επιβεβαιώνοντας ότι το ρήγμα με τους «87» για χάρη του Κασσελάκη διευρύνεται. «Δεν πρέπει να υπάρχουν, όπως είπε και ο πρόεδρός μας, ο Στέφανος Κασσελάκης, στελέχη που κινούνται με μικροκομματικές σκοπιμότητες» σημείωσε…

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα