Βαρύτατες αιχμές από Κακλαμάνη για μετάλλαξη του κόμματος! «Για να έχεις τύχη στη Ν.Δ., πρέπει να έχεις θητεύσει λίγο και στο ΠΑΣΟΚ»
Ο «γαλάζιος» Νικήτας Κακλαμάνης έριξε νέες βόμβες, επικρίνοντας με τον πλέον σαφή τρόπο τις επιλογές του Μεγάρου Μαξίμου τα τελευταία πέντε χρόνια. «Το σλόγκαν υπό μορφή χιούμορ και πλάκας που κυκλοφορεί μεταξύ των μικρομεσαίων στελεχών της Νέας Δημοκρατίας ξέρετε τι είναι; Οτι όταν υποβάλλει κάποιος το βιογραφικό του για να κριθεί λένε “βάλε ότι είχες θητεύσει λίγο και στο ΠΑΣΟΚ, μπας και έχεις τύχη”» ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρώην αντιπρόεδρος της Βουλής και βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, ο οποίος επιστράτευσε το μπόλικο χιούμορ που διαθέτει προκειμένου να πει οδυνηρές αλήθειες.
Μιλώντας στα Παραπολιτικά 90,1, ο Νικήτας Κακλαμάνης πρόσθεσε μάλιστα στο ίδιο μήκος κύματος: «Πρέπει να επέλθει μία ισορροπία μεταξύ αυτών των δύο συνιστωσών. Αλλο διεύρυνση και άλλο το ξεχείλωμα. Εγώ είμαι υπέρ της διεύρυνσης, αλλά όχι υπέρ του ξεχειλώματος».
Σαφές μήνυμα
Εστειλε έτσι σαφές μήνυμα προς την πλευρά του Μεγάρου Μαξίμου με αφορμή την επιχειρούμενη διεύρυνση των τελευταίων ετών. Αιχμηρά σχόλια επιφύλαξε ο Νικήτας Κακλαμάνης και αναφορικά με το δυσμενές για τη Νέα Δημοκρατία αποτέλεσμα στις αυτοδιοικητικές εκλογές, δηλώνοντας πως οι περιβόητοι «γαλάζιοι αντάρτες» ήταν… πιο Νέα Δημοκρατία από τους επίσημους υποψήφιους του κόμματος και γι’ αυτό επικράτησαν στον δεύτερο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών.
«Δεν δέχομαι τον χαρακτηρισμό αντάρτες… Τους ανθρώπους αυτούς τους ξέρω και είναι πιο Νέα Δημοκρατία και από τους επισήμους. Το είδαμε στις αυτοδιοικητικές εκλογές, όπου υπήρχε εναλλακτική λύση, δηλαδή ανθρώπους που ανήκουν στην πιο παραδοσιακή Νέα Δημοκρατία, παραδείγματος χάριν οι τέσσερις εντός εισαγωγικών αντάρτες, ο κόσμος πήγε και ψήφισε και εξέλεξε αυτούς τους ανθρώπους» ανέφερε με νόημα ο Νικήτας Κακλαμάνης, ρίχνοντας με αυτόν τον τρόπο ευθεία βέλη προς τα κεντρικά του Μεγάρου Μαξίμου και λογής λογής υψηλόβαθμα στελέχη της κυβέρνησης, τα οποία όπου βρεθούν κι όπου σταθούν επιρρίπτουν ευθύνες στους αντάρτες προκειμένου να καλύψουν τη δική τους αποτυχία.