Του έστειλε… μήνυμα ότι, αν ήταν αυτός υπ. Υγείας μέσα στην πανδημία, «θα είχαμε πεθάνει όλοι»
«Θα είχαμε πεθάνει όλοι, αν υπουργός Υγείας ήταν σήμερα ο Παύλος Πολάκης» υποστήριξε η Ζωή Κωνσταντοπούλου, επιτιθέμενη στον πρώην υπουργό. Η πρόεδρος του κόμματος Πλεύση Ελευθερίας και πρώην σιδηρά κυρία της ελληνικής Βουλής συνεχίζει το σκληρό ροκ κατά του ΣΥΡΙΖΑ και δεν αφήνει ευκαιρία να πέσει τίποτε κάτω…
Αυτή τη φορά στο στόχαστρο της Ζωής Κωνσταντοπούλου μπήκε ο πρώην σύντροφός της Παύλος Πολάκης, τον οποίο χαρακτήρισε «αντιπροσωπευτική περίπτωση των ανθρώπων που συναποτελούν και συγκροτούν τον ΣΥΡΙΖΑ», προτού διαβεβαιώσει ότι, εάν σήμερα ήταν υπουργός Υγείας, θα είχαμε… πεθάνει όλοι! «Είναι βέβαιο ότι πρόκειται περί ανθρώπου που ακόμα και την ώρα που άνθρωποι χαροπάλευαν -είδαμε και τότε στο Μάτι- δεν δίστασε να στήσει επικοινωνιακή συνέντευξη Τύπου για να αποσιωπήσει τις ευθύνες. Δεν πρόκειται για μία περίπτωση γραφική ή ακραία» είπε η Ζωή Κωνσταντοπούλου μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό. Από τα βέλη της όμως δεν γλίτωσε ούτε ο Αλέξης Τσίπρας, τον οποίο κατηγόρησε ότι δεν ανέχεται απλώς τον Παύλο Πολάκη, αλλά είναι συνένοχός του. Χαρακτήρισε μάλιστα «προσχηματική» την κλήση του Παύλου Πολάκη για «πειθαρχικό έλεγχο», που δείχνει όμως ότι συνειδητά επιλέγεται η προσωπικότητά του αυτούς τους καιρούς.
Η Ζωή Κωνσταντοπούλου αναφέρθηκε και στις πορείες του ΚΚΕ, του ΜέΡΑ25 και του ΣΥΡΙΖΑ και έκανε λόγο όχι απλά για προκλητική, αλλά για εγκληματική κίνηση, ενώ χαρακτήρισε ιδιοτελείς και τυχοδιωκτικές τις κινήσεις των κομμάτων της Αριστεράς. Τα «γλυκόλογα» της κυρίας Κωνσταντοπούλου κατά των πρώην συντρόφων της δεν σταμάτησαν εκεί, αλλά συνέχισε λέγοντας ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι παράγοντας αντιπολίτευσης ενώ το ΚΚΕ ανησυχεί μήπως και καταρρεύσει το σάπιο σύστημα. Από την πλευρά του ο Παύλος Πολάκης επέλεξε μια απαξιωτική προσέγγιση, γράφοντας σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης «Ποιος το είπε; Η Ζωή; Δεν έχει καμία απολύτως σημασία…», σε αντίθεση με τη στάση του σε προηγούμενες κόντρες με τη Ζωή Κωνσταντοπούλου, όταν, παραδείγματος χάριν, την είχε αποκαλέσει «Μαρία Αντουανέτα του δικαστικού δρόμου προς τον σοσιαλισμό».