Πληθώρα καλών νέων

Ποιος ήτο ο πρόγονος του αρχαίου όφεως; Περισσεύουν γυναίκες σε μια πόλη με Σπαλιάρα και Τατσόπουλο; Οι απαντήσεις εδώ!

1) Αν θέλεις να γίνεις πλούσιος στη μνημονιακή Ελλάδα, να βρεις τρόπο να εισάγεις ή να κατασκευάζεις καταστροφείς εγγράφων. Με τόσα Μνημόνια που σκίζουν οι πρωθυπουργοί στην καθισιά τους δεν θα προλαβαίνεις τη ζήτηση. Εναλλακτικά, αντί για Μνημόνια, τα θαυματουργά μηχανήματα μπορούν να καταστρέφουν προεκλογικά προγράμματα. Ξεκινούν με φόρα και καλές ελπίδες και καταλήγουν φέιγ βολάν στα πόδια των Γιούνκερ της γειτονιάς.

2) Από τη μια, ο Τατσόπουλος έχει καταναλώσει (ερωτικώς) τη μισή Αθήνα. Από την άλλη, ο Σπαλιάρας δηλώνει ότι συγκρεβατώθηκε με 4.000 γυναίκες! Οπερ μεθερμηνευόμενον, μια ταξιαρχία κυριών (πλήρους… επανδρώσεως) απασχολήθηκε σαρκικώς με τον σπαλιαρισμόν!
Ωστόσο, παρά την υπερδραστηριότητα Τατσόπουλου και του ανταγωνιστή του Σπαλιάρα, πάλι βλέπεις άνδρες εις τας Αθήνας να συνοδεύονται από κυρίες και γυναικοπαρέες να κάνουν τις τσάρκες τους στις ρούγες. Συνεπώς, στην πατρίδα μας πρέπει να υπάρχει υπερπαραγωγή θηλέων. Πάντα περισσεύουν τα θηλυκά και είναι δυσεύρετοι οι άρρενες. Κι οι ταλαίπωροι εργώδεις εραστές κάνουν τις βάρδιες των υπολοίπων που λείπουν ή αδρανούν.

Μακέτο

3) Kepler-452b: Ετσι ονομάζεται ένας πλανήτης που μοιάζει με τον δικό μας και ενδέχεται να έχει ζωή! Αυτό δεν ανακοινώθηκε σε εκπομπή τηλεπωλήσεων βιβλίων με βιογραφίες Νεφιλίμ και οδηγίες επιβίωσης σε μεταπυρηνική εποχή. Το είπε η NASA και όλοι οι Ελληνες καταθέτες αναρωτιούνται αν προλαβαίνουν να στείλουν εκεί με έμβασμα τα 60ευρα που σηκώνουν κάθε μέρα (όσοι έχουν). Επίσης, σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, οι Αμερικανοί, που φοβούνται πεσιματική από τους Κεπλεριάνους (αν υπάρχουν), σκέφτονται να προβούν στην ίδρυση ΠΑΣΟΚ στον μακρινό πλανήτη, ούτως ώστε να προλάβει να καταστραφεί ο πολιτισμός του πριν αρχίσουν να αποκτούν επεκτατικές βλέψεις.

4) Στη βορειοανατολική Βραζιλία ανακαλύφθηκε απολίθωμα σκελετού τετράποδου φιδιού! Είναι ο προπάτωρ της κυβέρνησης Σημίτη, έζησε πριν από 113.000.000 έως 126.000.000 χρόνια και η επιστημονική ονομασία του είναι Tetrapodophis amplectus. Δεν είναι μακέτο τούτο το έργο!

Παναγιώτης Λιάκος

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img
spot_img
spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα

spot_img