Σφοδρή επίθεση στον πρόεδρο του ΕΛΚ Μάνφρεντ Βέμπερ εξαπέλυσαν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, με αφορμή την πρωινή αναφορά του στις πιθανότητες Grexit και στην “απομόνωση” της Ελλάδος.
“Ξαναχτύπησε για άλλη μία φορά σε βάρος της Ελλάδας ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος (ή αλλιώς, Ε.Λ.Κ.) Μάνφρεντ Βέμπερ, γνωστός για τα εχθρικά αισθήματά του απέναντι στους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ και στη σημερινή κυβέρνηση”, δήλωσε η εκπρόσωπος του κόμματος Μαρίνα Χρυσοβελώνη. “Ο κ. Βέμπερ που από την πρώτη κιόλας στιγμή ζήτησε από το Ευρωκοινοβούλιο να καταδικάσει μέσω ψηφίσματος το Κίνημα των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, επαναφέρει με τον γνωστό απαράδεκτο και άθλιο τρόπο τα σενάρια περί Grexit και απομόνωσης της Πατρίδας μας. Προφανής ο στόχος του: να υπονομεύσει και να τορπιλίσει τις διαπραγματεύσεις που βρίσκονται σε εξέλιξη.
Το ζήτημα δεν είναι μόνο το τι λέει ο απαράδεκτος κύριος Βέμπερ του Ε.Λ.Κ. Είναι, κυρίως, ότι αποφεύγει να τον αποδοκιμάσει ευθέως η ηγεσία της Ν.Δ., του κόμματος, δηλαδή, που ανήκει στις τάξεις του Ε.Λ.Κ. Η ΝΔ του κ. Σαμαρά είναι αυτή άλλωστε που είχε υιοθετήσει την προ δύο μηνών απαράδεκτη ανακοίνωση του Ε.Λ.Κ. σε βάρος της νεοεκλεγείσας κυβέρνησης», καταλήγει στη δήλωσή της η κ. Χρυσοβελώνη.
Επίθεση των ΑΝΕΛ στον πρόεδρο του ΕΛΚ Μάνφρεντ Βέμπερ

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.