Σισέ ήταν και πάει…

Στο κλίμα της αιώνιας πόλης αλλά και στις απαιτήσεις των οπαδών της Λάτσιο καλείται από χθες να ανταποκριθεί ο Τζιμπρίλ Σισέ, η άφιξη του οποίου προκάλεσε αναστάτωση στο αεροδρόμιο Φιουμιτσίνο. Χίλιοι οπαδοί είχαν ενημερωθεί για την άφιξή του και φρόντισαν να εκδηλώσουν την αγάπη τους, δίνοντάς του το κασκόλ της νέας του ομάδας.

Οι δημοσιογράφοι από τα ιταλικά ΜΜΕ ήταν πολλοί και ο τριαντάχρονος άσος ήταν χαρούμενος και χαμογελούσε συνεχώς, ενώ όταν τον πλησίασε ένα παιδί με ειδικές ανάγκες, φωτογραφήθηκε μαζί του.

Από το αεροδρόμιο ο Σισέ κατευθύνθηκε στο μέρος όπου υπεβλήθη στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, παρουσία κι άλλων οπαδών της Λάτσιο. Στη συνέχεια μεταφέρθηκε κοντά στη Βενετία, για να ξεκουραστεί. Η παρουσίασή του είναι προγραμματισμένη για αύριο.

Στην ιστοσελίδα των «λατσιάλι» αναφέρεται ως ο «νέος επιθετικός της ομάδας μας», ενώ ο πρόεδρος Κλαούντιο Λοτίτο τον χαρακτήρισε εκρηκτικό παίκτη.

«Ο Κλόζε είναι μία ήρεμη δύναμη. Ο Σισέ είναι πιο εκρηκτικός. Εχουμε έναν εσωστρεφή κι έναν εξωστρεφή παίκτη» είπε.

Η σύζυγος του Γάλλου δεν εγκαταλείπει τη συνήθειά της στο twitter: «Αλλη μια περιπέτεια. Είναι τρομακτικό, εύχομαι στον αντρούλη μου ό,τι καλύτερο για το ποδόσφαιρό του και ελπίζω να είναι πολύ πολύ χαρούμενος».

Εν τω μεταξύ, η εικόνα του Παναθηναϊκού στο πρώτο φιλικό ικανοποίησε τον Φερέιρα, ο οποίος είπε στους παίκτες του: «Συγχαρητήρια για την προσπάθεια. Κάναμε καλό ματς». Παράλληλα, μιλώντας με τους συνεργάτες του, εξήγησε ότι το επίπεδο είναι -για την εποχή- καλό, παρά την έλλειψη σημαντικών κομματιών του παζλ. Πάντως υπολογίζει, όπως φαίνεται, αρκετά τον Κλέιτον. Σήμερα οι «πράσινοι» αντιμετωπίζουν την Κίτσμπουελ (19.30 Novasports3). Μετά τη χθεσινή πρωινή προπόνηση αρκετοί ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού χαλάρωσαν με κολύμπι στο ποτάμι που βρίσκεται πίσω από το γήπεδο.

Ο Δημήτρης Γόντικας, με ένα μέρος των χρημάτων της μεταγραφής του Σισέ, θα κινηθεί για την απόκτηση των παικτών που θα καλύψουν το κενό του σέντερ φορ και του επιθετικού στα δεξιά. Τα μέσα της Πορτογαλίας αναφέρουν ξανά τον Παναθηναϊκό ως πιθανό προορισμό του τερματοφύλακα της Πόρτο, Μπέτο. Οι «πράσινοι», πάντως, δεν ενδιαφέρονται.

Ο Μπράις Μουν ήταν το κεντρικό πρόσωπο για το γκολ που έδωσε τη νίκη κόντρα στους Πολωνούς. Ο Νοτιοαφρικανός αποθεώθηκε από τον Γιώργο Καραγκούνη και τον Κώστα Κατσουράνη, οι οποίοι τον πείραζαν συνέχεια.

Οπως αναφέρει η ιστοσελίδα 6cero.com, ο Μπουμσόνγκ συγκαταλέγεται στους υποψηφίους για την Μπέτις.

«Ο Βιτόλο δεν μπορεί να κάνει τη διαφορά» είπε ο Μίμης Δομάζος, μιλώντας στο gazzetta.gr.

Τον Αύγουστο θα κλείσει η νέα συμφωνία με τον χορηγό για τη φανέλα.

Αντώνης Κατσαρός

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα