Πεθερικά με… ταλέντο σε νέο ριάλιτι με φάρσες!

Ηρθε η ώρα της εκδίκησης της Ελληνίδας πεθεράς. Ποιος είπε ότι η γνωριμία του γαμπρού με τους γονείς της νύφης είναι μια απλή υπόθεση; Κάποιοι θα μετανιώσουν πικρά για την ώρα και τη στιγμή που βγήκαν στο κυνήγι της αναζήτησης του έρωτα.

Και για όλα… φταίει ο Ρόμπερτ ντε Νίρο. Γιατί η κινηματογραφική επιτυχία «Γονείς της συμφοράς», στην οποία πρωταγωνιστούσε με τον Μπεν Στίλερ, αποτέλεσε έμπνευση για το αμερικανικό δίκτυο ΝΒC για την πραγμάτωση ενός ομότιτλου ριάλιτι. Το real life σόου «Meet the parents» (Γνωρίστε τους γονείς) έχει ήδη κεντρίσει το ενδιαφέρον των ανθρώπων του ΑΝΤ1, οι οποίοι εξετάζουν να το συμπεριλάβουν στο πρόγραμμα της επόμενης σεζόν. Μετά το «Μην το πεις στη νύφη», λοιπόν, όπου ο γαμπρός ήταν εκείνος που έκανε όλες τις προετοιμασίες του γάμου, αφήνοντας τη νύφη να σιγοβράζει στο… ζουμί της, τώρα έρχεται η σειρά της νύφης να πάρει το αίμα της πίσω για όλες τις γυναίκες που πρόκειται ή έχουν ήδη παντρευτεί. Τι εννοούμε; Το νέο πρόγραμμα διαθέτει το ριάλιτι στοιχείο σε συνδυασμό με τις φάρσες.

Εργένηδες δηλώνουν συμμετοχή προκειμένου να γνωρίσουν την πιθανή «Μις Τέλεια». Αντίστοιχες γνωριμίες είχαμε δει και στο ριάλιτι του Alpha «Μια νύφη για τον γιο μου», με τις ενδιαφερόμενες να στέλνουν γράμματα και φωτογραφίες στους υποψήφιους γαμπρούς. Το κόνσεπτ, άλλωστε, δεν είναι και πολύ διαφορετικό σε πρώτη φάση, αφού και το «Meet the parents» συμπεριλαμβάνει συναντήσεις με τους γονείς της κοπέλας και φυσικά… δοκιμασίες προκειμένου να εξακριβωθεί ο χαρακτήρας του μνηστήρος. Γονείς, υποψήφια νύφη και γαμπροί θα περάσουν όλοι μαζί τρεις ημέρες. Κι εδώ μπαίνει το στοιχείο της φάρσας, γιατί μπορεί ο γαμπρός να πηγαίνει να συναντήσει για πρώτη φορά τα πεθερικά, μόνο που δεν γνωρίζει ότι εκείνοι είναι… ηθοποιοί.

Ποιος είναι ο ρόλος τους; Να αυτοσχεδιάζουν υποδυόμενοι τους γεροπαράξενους με στόχο να …τρελάνουν τον ανυποψίαστο αρραβωνιαστικό και να τσεκάρουν τις αντιδράσεις του. Καθότι, όπως καταλαβαίνετε, το προξενιό μάλλον δεν θα πετύχει και όποιος αντέξει τους υποψήφιους «γονείς» για την αποζημίωση και αποκατάσταση της ψυχικής του υγείας θα κερδίζει ένα ταξίδι. Οπως και το «Μην το πεις στη νύφη», έτσι και το «Meet the parents» δεν θα έχει παρουσιαστή αλλά αφηγητή.

Κωνσταντίνα Γαρνέλη

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα