«Καρχιμάκη, μην κρύβεσαι πίσω από την ασυλία σου»

Να παραιτηθεί της βουλευτικής του ασυλίας καλεί τώρα τον γραμματέα του ΠΑΣΟΚ Μιχάλη Καρχιμάκη ο ΣΥΡΙΖΑ, στελέχη του οποίου ετοιμάζονται να καταθέσουν μηνύσεις εναντίον του για συκοφαντική δυσφήμηση.

«Αρνούμαστε κατηγορηματικά την οποιαδήποτε πολιτική κάλυψη εκ μέρους του ΣΥΡΙΖΑ σε πρακτικές βίας» τόνισε χθες στη NET FM ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΝ Πάνος Σκουρλέτης, ξεκαθαρίζοντας πάντως ότι «συμμετέχουμε διαρκώς και θα συμμετέχουμε σε ειρηνικές διαδηλώσεις και εκδηλώσεις απέναντι στην κυβερνητική πολιτική». Αναφερόμενος και εκείνος στις προαναγγελθείσες από τον Δ. Στρατούλη μηνύσεις στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ, που είχε κατονομάσει ο κ. Καρχιμάκης ως «συμμετέχοντες» σε επιθέσεις κατά στελεχών του ΠΑΣΟΚ, υποστήριξε πως «ετοιμάζονται αυτήν τη στιγμή για μηνύσεις, μαζεύουν στοιχεία και αν έχει το πολιτικό θάρρος (ο κ. Καρχιμάκης), θα παραιτηθεί της βουλευτικής του ασυλίας και θα πάψει να στοχοποιεί στις μικρές κοινωνίες ανθρώπους που δεν έχουν τη βουλευτική ασυλία και δεν είναι επώνυμοι να μπορούν να καλύπτονται». Ο γραμματέας του ΠΑΣΟΚ προτίμησε χθες πάντως να τηρήσει σιγήν ιχθύος, καλυπτόμενος πίσω από τη βουλευτική ασυλία του…

Στο μεταξύ στην κόντρα των δύο πλευρών μπήκε χθες και ο μητροπολίτης Ζακύνθου Χρυσόστομος, με αφορμή τη σύγκρουση του τοπικού «πράσινου» βουλευτή Δημ. Βαρβαρίγου με τον ΣΥΡΙΖΑ. Και γέρνοντας εμμέσως προς την κυβερνητική πλευρά, ο κ. Χρυσόστομος υποστήριξε ότι «δεν μπορεί να δεχτεί πως υπάρχει πολιτική άποψη που χλευάζει ή αντιδρά στον αντίπαλό της».

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα