Ο Σισέ φοράει ιταλικό σακάκι

Οι τελευταίες λεπτομέρειες της πολύκροτης συμφωνίας απομένουν για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή και ο Τζιμπρίλ Σισέ να αναχωρήσει για μόνιμη μετακόμιση στη Ρώμη. Ο Γάλλος θα γίνει… Ιταλός για χάρη της Λάτσιο, με το ταμείο του Παναθηναϊκού να δέχεται την ισχυρή ανάσα που αναζητούσε εναγωνίως.

Πάντως σε δηλώσεις του ο ατζέντης Μάρκο Ναλέτιλιτς, που έχει ενεργό ρόλο στη μεταγραφή, ανέφερε: «Οι δύο πλευρές είναι ακόμη μακριά. Υπάρχει η πρόθεση να ολοκληρωθεί η συμφωνία όσο πιο γρήγορα γίνεται, αλλά ακόμα δεν υπάρχει τίποτα. Δεν ισχύει ότι ο Πιολά (μάνατζερ του Σισέ) έρχεται στη Ρώμη, γιατί είναι στην Αθήνα. Πρέπει να είναι φήμες. Δουλεύω γι’ αυτή τη μεταγραφή, έχω επαφή και με τις δύο πλευρές και θα δούμε. Είναι εφικτή περίπτωση, αλλά όχι τελειωμένη».

Η μετακίνηση, ωστόσο, του Σισέ θεωρείται θέμα ωρών και οι «πράσινοι» θα λάβουν 6.000.000 ευρώ από τους «λατσιάλι». Παράλληλα, γλιτώνουν κάτι περισσότερο από 2.000.000 ευρώ που θα εισέπραττε ο 30χρονος επιθετικός φέτος βάσει συμβολαίου. Με αυτά τα χρήματα, ο Παναθηναϊκός θα προχωρήσει άμεσα τις μεταγραφικές του κινήσεις, με τρεις παίκτες να είναι προ των πυλών.

Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα, έπειτα από συνεννόηση με τους Δημήτρη Γόντικα και Γιάννη Σαμαρά, φέρεται να έχει καταλήξει στους εκλεκτούς του. Ενας αμυντικός μέσος, ένα δεξί χαφ και ένας επιθετικός θα κληθούν να καλύψουν τα κενά των Ζιλμπέρτο, Γκοβού και Σισέ. Ο 27χρονος Βραζιλιάνος Ραλφ της Κορίνθιανς ακούστηκε ως υποψήφιος για μία θέση στο κέντρο.

Το πιο πιθανό πάντως είναι το «τριφύλλι» να αναχωρήσει την Παρασκευή για το Κίτσμπουελ της Αυστρίας, με σκοπό το βασικό στάδιο προετοιμασίας, χωρίς κάποιο νέο μεταγραφικό απόκτημα στην αποστολή.

Οι αποχωρήσεις, άλλωστε, δεν αποκλείεται να συνεχιστούν το αμέσως επόμενο διάστημα, καθώς οποιαδήποτε πρόταση προκύψει για ποδοσφαιριστές -κατά κύριο λόγο-, όπως οι Τζόρβας, Μπουμσόνγκ και Λέτο, θα συζητηθεί. Χθες από την ΠΑΕ ανακοινώθηκε και επίσημα η ανανέωση συνεργασίας με τον 32χρονο τερματοφύλακα Στέφανο Κοτσόλη για ακόμη δύο χρόνια.

Για αύριο, δε, έχει προγραμματιστεί το διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, με σκοπό να αποφασίσει τη σύγκληση νέας γενικής συνέλευσης, από την οποία θα αναδειχθεί το νέο Δ.Σ. Με το πέρας του Δ.Σ., ενδέχεται να συνεδριάσει η διοικούσα επιτροπή, ώστε να λάβει αποφάσεις για τον περαιτέρω σχεδιασμό της ομάδας.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα