Κουνάνε μαντήλι στο «τριφύλλι»

Στην προχθεσινή πρεμιέρα της Παιανίας ο ένας κοίταζε τον άλλον με αβεβαιότητα. Ποιοι θα φύγουν, ποιοι θα μείνουν; Μόνο ο Γκοβού τελείωσε οριστικά και επίσημα από χθες. Στην ΠΑΕ ο Μάτος ξέσπασε σε λυγμούς, όταν πληροφορήθηκε ότι ο προπονητής χτίζει την ομάδα επάνω του, ενώ ο ίδιος δεν το επιθυμεί, γιατί δεν μπορεί (όπως ο ίδιος λέει) να μείνει στην Ελλάδα. Οι «πράσινοι» διευκρίνισαν ότι θα περιμένουν πρόταση από την Μποταφόγκο εντός 48 ωρών. Και μέσα σε όλα αυτά στη χθεσινή γενική συνέλευση δεν πήγε ούτε ένας από τους ανθρώπους που ξεκίνησαν την πολυμετοχικότητα, με αποτέλεσμα το διοικητικό συμβούλιο να παραμείνει ως έχει και να είναι πλέον απαραίτητη μια ακόμα γενική συνέλευση, χωρίς να αλλάζει τίποτα.

Την ίδια ώρα η πολυπόθητη αποχώρηση του Σισέ παρουσιάστηκε για πρώτη φορά από τους Ιταλούς ως τελειωμένη, υπό μία προϋπόθεση: Να πουληθεί ο Φλοκάρι. Σύμφωνα με την εφημερίδα «Corriere dello Sport», η Λάτσιο έχει συμφωνήσει με τον Παναθηναϊκό γύρω στα 6.000.000 ευρώ, με τους «λατσιάλι» να προσφέρουν στον Γάλλο τετραετές συμβόλαιο, με ετήσιες απολαβές 2.100.000 ευρώ, συν τα μπόνους.

Στο δημοσίευμα, φιλοξενούνται δηλώσεις του μάνατζερ του Ιταλού φορ Φλοκάρι, Κλαούντιο Βιγκορέλι, ο οποίος λέει:

«Η Πάρμα θέλει τον Φλοκάρι δανεικό, αλλά αν η Λάτσιο αποφασίσει να τον αφήσει, τότε θα φύγει μόνιμα. Αυτή είναι η κατάσταση που ισχύει τώρα και μπορώ να σας πω πως υπήρξε συνάντηση με τον πρόεδρο της Λάτσιο, χωρίς όμως να βγαίνει κάτι το ουσιαστικό». Οσο περνούν οι μέρες, πάντως, κανείς δεν πρέπει να αποκλείσει το ενδεχόμενο της παραμονής του Σισέ στην ομάδα. Με άγνωστο τέλος και ημερομηνία λήξης.

Από την ΠΑΕ διέψευσαν ότι οφείλονται στον Γάλλο μέρος των δεδουλευμένων του.

Σκληρή δουλειά ζήτησε από τους ποδοσφαιριστές του ο Ζεσουάλδο Φερέιρα στην πρώτη προπόνηση, χθες στην Παιανία.

Ο Πορτογάλος τεχνικός μάζεψε όσους ποδοσφαιριστές έχει στη διάθεσή του, ώστε να τους μιλήσει και να τους πει τι θέλει από αυτούς τις ημέρες της προετοιμασίας. «Εχουμε έναν μήνα ώστε να δουλέψουμε σκληρά. Θέλω σκληρή δουλειά για να είμαστε έτοιμοι στο πρώτο επίσημο παιχνίδι σε έναν μήνα», ήταν τα λόγια του 65χρονου προπονητή.

Αντώνης Κατσαρός

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα