H Παπαρήγα βρήκε εχθρό: Τους «Αγανακτισμένους»!

Οι αναφορές στην πλατεία Συντάγματος, που εκείνη την ώρα φλεγόταν, αλλά και η συμφωνία Ν.Δ. – ΠΑΣΟΚ – ΛΑΟΣ στο πρόσωπο του Αλέκου Παπαδόπουλου για την προεδρία του Ταμείου Αποκρατικοποιήσεων κυριάρχησαν στις ομιλίες των αρχηγών των μικρότερων κομμάτων.

Η γενική γραμματέας του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση κατά των «Αγανακτισμένων», διαπιστώνοντας ότι το κόμμα της δεν μπορεί να τους καπελώσει, και της ευνοϊκής μεταχείρισης που τυγχάνουν, όπως υποστήριξε, από τα ΜΜΕ. «Μέσα στην πλατεία υπάρχουν θύλακες οι οποίοι είναι ιδιαιτέρως επικίνδυνοι, οι οποίοι δεν είναι αγανακτισμένοι. Δεν σας ανησυχεί ότι μέσα στον απλό κόσμο είναι γνωστοί εθνικιστές σε ειδικές ομάδες που τα σπάνε στα γήπεδα και τις άλλες μέρες είναι μπράβοι στα νυχτερινά κέντρα; Αυτά δεν τα βλέπετε;» είπε η κυρία Παπαρήγα, υπερασπιζόμενη το δικαίωμα του ΠΑΜΕ στην απεργία, ενώ, αναφερόμενη στο θέμα της οικονομίας, τόνισε ότι η χώρα βρίσκεται ήδη σε χρεοκοπία.

Λάβρος κατά του Γιώργου Παπανδρέου και κατηγορώντας το ΠΑΣΟΚ ότι παίζει παιχνίδια με την 5η δόση, η οποία γίνεται εύκολη όταν τα πράγματα δυσκολεύουν, ο κ. Τσίπρας είπε χαρακτηριστικά απευθυνόμενος στους υπουργούς: «Μήπως αντί να προσπαθείτε να πείσετε τους βουλευτές σας, να πείσετε τον πρωθυπουργό να ξαναπαραιτηθεί μήπως πάρουμε ευκολότερα την 5η δόση;» και πρόσθεσε πως με επιχείρημα τη σωτηρία της πατρίδας η κυβέρνηση ξεπουλά τη χώρα. Αναφερόμενος στα επεισόδια στο Σύνταγμα εξαπέλυσε επίθεση κατά των κουκουλοφόρων, λέγοντας ότι ανώνυμοι κουκουλοφόροι παίζουν ρόλο για να υπερασπιστούν την εξουσία, όταν η εξουσία νιώθει ανασφάλεια.

Ο κ. Καρατζαφέρης διατύπωσε και πάλι αίτημα για οικουμενική κυβέρνηση και πρόσθεσε ότι το χρέος δεν είναι διαχειρίσιμο, ούτε με την 5η δόση: «Χρειάζεται ένα νέο σχέδιο Μάρσαλ. Να πουν οι εταίροι μας ότι θα πάρετε αυτά τα χρήματα για να σωθείτε».

Στο πλαίσιο της συζήτησης, πάντως, διαπιστώθηκε και σημείο συμφωνίας μεταξύ ΠΑΣΟΚ – Ν.Δ. και ΛΑΟΣ στο θέμα του προέδρου του Ταμείου Αποκρατικοποιήσεων, με τα τρία κόμματα να συμφωνούν στον πρώην υπουργό του ΠΑΣΟΚ Αλέκο Παπαδόπουλο, ο οποίος όμως διεμήνυσε την άρνησή του.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα