Ο Ανθιμος πλήρωσε τις αμαρτίες του Λοβέρδου

Μια νέα μορφή αποδοκιμασίας γνώρισε χθες ο… «αγαπημένος» των «Αγανακτισμένων» υπουργός Υγείας Ανδρέας Λοβέρδος.

Την έξοδο του Παπαφείου Ιδρύματος στη Θεσσαλονίκη έφραξαν χθες «Αγανακτισμένοι» της συμπρωτεύουσας, εγκλωβίζοντας μέσα τον κ. Λοβέρδο, ο οποίος συμμετείχε σε σύσκεψη για το μέλλον και τη χρηματοδότησή του ιδρύματος, μαζί με τον μητροπολίτη Ανθιμο, τον δήμαρχο Γιάννη Μπουτάρη και τον αντιπεριφερειάρχη Απόστολο Τζιτζικώστα, ενώ «τη γλίτωσε» ο εν αργία περιφερειάρχης Παναγιώτης Ψωμιάδης, που φέρεται να είχε αποχωρήσει νωρίτερα. Οι συγκεντρωμένοι φώναζαν συνθήματα κατά της κυβερνητικής πολιτικής και του Μεσοπρόθεσμου, χωρίς όμως να ξεφύγει η κατάσταση και να υπάρξουν έκτροπα ή επεισόδια.

Πληροφορίες θέλουν τον υπουργό να αποχώρησε από την πίσω πόρτα και να φυγαδεύτηκε από παράπλευρη οδό, ενώ λίγες ώρες αργότερα επέστρεψε στην Αθήνα για να παραβρεθεί στη συζήτηση επί του Μεσοπρόθεσμου στην Ολομέλεια της Βουλής. Πεζή αποχώρησε από τον χώρο ο μητροπολίτης Ανθιμος, αφήνοντας το αυτοκίνητό του στην είσοδο του ιδρύματος και ακούγοντας ο ίδιος τελικά -ως μη ώφελε- τις αποδοκιμασίες των συγκεντρωμένων, ενώ για αρκετή ώρα παρέμειναν στον χώρο οι κ. Μπουτάρης και Τζιτζικώστας.

Στη συνέχεια, οι διαδηλωτές που είχαν αποσπαστεί από την πορεία «Αγανακτισμένων» στον Λευκό Πύργο απέκλεισαν για περίπου δέκα λεπτά τον οδικό κόμβο στη συμβολή των οδών Κωνσταντίνου Καραμανλή και Παπάφη.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα