Χορεύοντας στον πάγο χωρίς τον… Τρύφωνα

Στον ΑΝΤ1 η επόμενη σεζόν θα τους πάει… χορεύοντας! Μετά το «Dancing with the stars», το κανάλι του Αμαρουσίου ετοιμάζεται να εντάξει στο πρόγραμμά του ένα νέο πρότζεκτ που θα έχει μεν σχέση με τον χορό, αλλά κι εκείνο το κάτι που θα ιντριγκάρει τον τηλεθεατή. Και τελικά βρέθηκε και λέγεται «Dancing on ice». Θα πείτε, τι διαφορά έχει με το «Dancing with the stars», αφού χορός στο ένα… χορός και στο άλλο. Η διαφορά έγκειται στο ότι οι επώνυμοι δεν θα στροβιλίζονται πάνω σε γυαλιστερά παρκέ, αλλά… στον πάγο, κάνοντας πατινάζ – και πιθανότατα προσφέροντας «εντυπωσιακές» τούμπες.

Τα στελέχη του καναλιού φαίνεται ότι έχουν μεγάλες προσδοκίες για το εν λόγω σόου και ήδη έχουν αρχίσει τις προετοιμασίες ανεύρεσης χώρου. Κι επειδή το να μετατρέψουν ένα στούντιο σε παγοδρόμιο έχει υψηλό κόστος και τα τεχνικά προβλήματα είναι πολλά, σκέφτονται να μεταφέρουν το πλατό σε κάποιο από τα παγοδρόμια της Αττικής που δεν λειτουργούν. Μάλιστα, έχουν ήδη αρχίσει τις συζητήσεις με τους ιδιοκτήτες.

Το «Dancing on ice» προγραμματίζεται να βγει στον αέρα τον Οκτώβριο, οπότε η ανεύρεση επωνύμων που θα τολμήσουν να… πατινάρουν αναμένεται να ξεκινήσει στα τέλη Αυγούστου. Το θέμα του παρουσιαστή είναι ακόμη μια μεγάλη εκκρεμότητα που πρέπει να ρυθμιστεί, καθώς σε αυτή τη θέση δεν θα βρεθεί η Ζέτα Μακρυπούλια, η οποία προορίζεται για τον τρίτο κύκλο του «Dancing with the stars» που θα επανέλθει στις οθόνες μας τον ερχόμενο Μάρτιο. Βέβαια, αυτή η νέα παραγωγή μεταθέτει για μια ακόμη φορά την πρεμιέρα του πολύπαθου «Ελλάδα, έχεις ταλέντο». Το σόου ήταν να ξεκινήσει στα μέσα της φετινής σεζόν αλλά καθότι δυο απαιτητικά πρότζεκτ δεν ήταν δυνατόν να υλοποιηθούν παράλληλα, το κανάλι προτίμησε το «Dancing» κι αποφάσισε να κρατήσει το «Ταλέντο» στο συρτάρι για τον Οκτώβρη.

Με το «Dancing on ice» όμως, η περίοδος υλοποίησής του μετατοπίζεται και πάλι άγνωστο για πότε. Στον ΑΝΤ1 κάνουν λόγο για τον ερχόμενο Φεβρουάριο, αλλά λόγω της οικονομικής κατάστασης που επικρατεί δεν θεωρούν τίποτα δεδομένο.

Μία ακόμη εκπομπή που σκέφτεται να υλοποιήσει ο ANT1 είναι το real life πρόγραμμα «Queer eye for a straight guy» για το οποίο έχει κάνει πρόταση στους Ηλία Ψινάκη και Τρύφωνα Σαμαρά.

Πρόκειται για ένα κόνσεπτ που παρουσιάστηκε το 2003 στην Αμερική, σύμφωνα με το οποίο ένας στιλίστας (Τάσος Σωφρονίου), ένας διακοσμητής εσωτερικών χώρων, ένας κομμωτής (Τρ. Σαμαράς) και ένας μπον βιβέρ (Ηλ. Ψινάκης) αναλαμβάνουν να μεταμορφώσουν τη ζωή ενός άνδρα που θέλει να κάνει πρόταση γάμου στην κοπέλα του, αλλάζοντάς του το στιλ και τον εργένικο τρόπο ζωής του. Το «Queer eye» σημείωσε τεράστια επιτυχία σε όποια χώρα κι αν προβλήθηκε. Στην Ελλάδα ο τίτλος θα αλλάξει και θα προσαρμοστεί στα εγχώρια ήθη. Ο σταθμός είχε τα δικαιώματά του εδώ και έξι χρόνια, αλλά δεν είχε προχωρήσει στην υλοποίησή του. Τα γυρίσματα αναμένεται να ξεκινήσουν σύντομα, καθώς ο ΑΝΤ1 επιθυμεί να κάνει πρεμιέρα τον Οκτώβριο.

Κωνσταντίνα Γαρνέλη

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα