Μονομαχία στο «Dancing» με γκεστ Καλομοίρα και Ηβη Αδάμου

Ετοιμαστείτε για τρελούς… χορούς. Ο μεγάλος τελικός του «Dancing with the stars» έρχεται αύριο Κυριακή στις 21.00 και στον ΑΝΤ1 έχουν βαλθεί να… ξεπατώσουν τους φιναλίστ. Κι αυτό γιατί ο Αργύρης Αγγέλου και ο Κώστας Μαρτάκης, που διεκδικούν την πρωτιά, θα διαγωνιστούν με τις παρτενέρ τους Εμιλι και Μαρία όχι σε έναν, όχι σε δύο αλλά σε τρεις χορούς. Ο πρώτος θα είναι ballroom και θα τον επιλέξουν οι ίδιοι από τις χορογραφίες που παρουσίασαν σε προηγούμενες εμφανίσεις τους. Εχουν, όμως, το δικαίωμα να κάνουν κάποιες παραλλαγές. Η δεύτερη χορογραφία θα είναι latin, καινούργια και διαφορετική για κάθε ζευγάρι, όπως σε όλα τα live. Τέλος, ο τρίτος και πιο συναρπαστικός χορός θα είναι μια… freestyle μονομαχία των δύο ζευγαριών στο ίδιο μουσικό κομμάτι! «Ειλικρινά δεν μου καίγεται καρφί για το αποτέλεσμα. Μου φαίνεται σαν ψέμα που μπαίνω για τελευταία φορά να χορέψω. Νιώθω σαν τους μαθητές όταν τελειώνει η σχολική περίοδος και περιμένουν να πάνε διακοπές. Το μόνο που ευελπιστώ είναι να μη με προδώσει το σώμα μου. Από εκεί και πέρα ό,τι θέλει ας γίνει» μας λέει ο Αργύρης Αγγέλου, ο οποίος φαίνεται να πιστεύει ότι βρίσκεται στον τελικό.

«Οταν με επέλεξε ο ΑΝΤ1 απλά ήλπιζα να βγω με αξιοπρέπεια και ξαφνικά μιλάω για το φινάλε. Είμαι ευτυχισμένος γι’ αυτό. Αναμετρήθηκα με τον εαυτό μου και τις αντοχές μου, το σώμα μου και την υπομονή μου. Με τους συμπαίκτες μου μπήκαμε για να βοηθήσουμε να μαζευτούν χρήματα για το “Make a wish”, και αυτό δεν το έχουμε ξεχάσει. Με τον Κώστα έχουμε γίνει φίλοι και ελπίζω αυτή η φιλία να συνεχίσει και μετά το “Dancing”». Ο Αργύρης μάς απαντά και για την έντονη κριτική που δέχεται τον τελευταίο καιρό για το ότι γνωρίζει χορό και ο ανταγωνισμός είναι αθέμιτος. «Ειπώθηκε ξαφνικά επειδή συνειδητοποίησαν ότι είμαι στο τέλος. Από το πρώτο live είπα ότι η εμπειρία μου με τον χορό προέρχεται από τα επτά μιούζικαλ που έχω παίξει και ότι το μόνο που επικαλούμαι είναι η θεατρική μου εμπειρία. Εγώ στο “Dancing” ήμουν, με την καλή έννοια, ο πιο αθόρυβος και αδιάφορος παίκτης. Δίπλα μου υπήρξαν υπέρλαμπροι άνθρωποι. Ο ΑΝΤ1 μού έκανε την τιμή να με επιλέξει». Για την παρτενέρ του, την Εμιλι, έχει μόνο καλά να πει. «Εχει βγάλει τη φήμη της αυστηρής, αλλά χωρίς εκείνη δεν θα ήμουν εδώ. Με έπλασε εξαιρετικά, με πολλή μαεστρία και ακρίβεια. Είναι τελειομανής όπως κι εγώ και δεν χάσαμε χρόνο. Ταιριάξαμε πολύ». Ο ηθοποιός, ωστόσο, αποκαλύπτει ότι δεν θα συνεχίσει τον χορό. Παραδέχεται όμως ότι το χορευτικό σόου τού έδωσε πολλά. «Μέχρι τώρα οι περισσότεροι με φώναζαν Φώτη, με το όνομα που είχα στο “Παρά πέντε”. Μέσα από το “Dancing” με έμαθε ο κόσμος με το όνομά μου κι αυτό δεν είναι καθόλου λίγο» καταλήγει.

Special guests του μεγάλου τελικού θα είναι η Καλομοίρα και η Ηβη Αδάμου, οι οποίες θα χορέψουν αλλά θα πουν κι ένα τραγούδι. Η Καλομοίρα θα παρουσιάσει το ολοκαίνουργιο τραγούδι «This is the time», ενώ η Ηβη θα κάνει την πρώτη της τηλεοπτική εμφάνιση με τις Μέλισσες που βρήκαν τη… βασίλισσά τους!

Μια από τις εκπλήξεις του τελικού έρχεται από την κριτική επιτροπή. Η Ερρικα Πρεζεράκου θα ανέβει στη σκηνή για να θυμίσει στο κοινό για ποιον λόγο αναδείχθηκε πέρυσι νικήτρια του «Dancing with the stars». Και βέβαια από τη μεγάλη βραδιά δεν θα μπορούσαν να λείψουν τα αστέρια που έχουν αποχωρήσει από το σόου, τα οποία θα χορέψουν από έναν χορό.

Κωνσταντίνα Γαρνέλη

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα