«Να πετύχω όσα ο Αντώνης»

Στο μεγάλο λιμάνι βρίσκεται από χθες το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού Φράνκο Κοστάντσο. Ο 30χρονος τερματοφύλακας έφτασε το μεσημέρι της Παρασκευής στην Αθήνα και κατά την άφιξη του στο «Ελ. Βενιζέλος» έκανε τις πρώτες του δηλώσεις: «Ο Ολυμπιακός είναι πολύ μεγάλη ομάδα και αγωνίζεται στο Τσάμπιονς Λιγκ. Είμαι πολύ ευχαριστημένος με την επιλογή που έκανα και ελπίζω να καθιερωθώ. Μακάρι να μπορέσω να συνεχίσω το έργο του Αντώνη Νικοπολίδη και να φανώ αντάξιός του. Ηρθα σε μία από τις μεγαλύτερες ομάδες της Ευρώπης και ελπίζω να πετύχω όσα πέτυχε και ο Νικοπολίδης σε αυτή την ομάδα».

Ο Αργεντινός πορτιέρο, μετά το αεροδρόμιο, είχε την πρώτη του γνωριμία με τον Ερνέστο Βαλβέρδε, ενώ ξεναγήθηκε και στις αθλητικές εγκαταστάσεις του συλλόγου, μένοντας απόλυτα ικανοποιημένος απ’ όσα είδε. Εν συνεχεία πέρασε από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και υπέγραψε τριετές συμβόλαιο συνεργασίας, με ετήσιες απολαβές 700.000 ευρώ.

Πλέον, οι πρωταθλητές Ελλάδας φουλάρουν για να κλείσουν και τις υπόλοιπες «τρύπες» του ρόστερ. Η θωράκιση της άμυνας προέχει, με το επόμενο δεκαήμερο να αναμένεται καυτό… Ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος, που κερδίζει τη μάχη για τη θέση του δεύτερου τερματοφύλακα, και ο Ιβάν Μαρκάνο (για στόπερ και μπακ) βρίσκονται προ των πυλών. Για το αριστερό άκρο της άμυνας οι Ντανιέλ Πουντίλ (Γκενκ) και Χεριτά Ιλουνγκά (Γουέστ Χαμ) είναι οι επικρατέστεροι. Οσον αφορά την περίπτωση του μέσου Κάρλος Σάντσες της Βαλενσιέν, καθοριστικές συναντήσεις θα έχουν οι Πειραιώτες τις προσεχείς ημέρες, προκειμένου να βρεθεί η χρυσή τομή και ο Κολομβιανός να ντυθεί στα ερυθρόλευκα. Την ίδια ώρα, ισπανικά δημοσιεύματα αποκαλύπτουν ότι ο Μίκελ Αρτέτα της Εβερτον είναι ο εκλεκτός του Βαλβέρδε για τη μεσαία γραμμή. Σχετικά με τον Κώστα Φορτούνη, όπως όλα δείχνουν θα συνεχίσει την καριέρα του στην Αταλάντα. Παράλληλα, ο Νέλσον Βαλντές της Χέρκουλες, που απασχολεί τον πειραϊκό σύλλογο για την επίθεση, παρά το ενδιαφέρον της Μαγιόρκα τόνισε στην εφημερίδα «Πρωταθλητής»: «Εξακολουθώ να θέλω να έρθω στον Ολυμπιακό, καθώς είναι πάντοτε η πρώτη μου επιλογή. Αυτή τη στιγμή πάντως είμαι προσηλωμένος στις υποχρεώσεις μου με την Εθνική ομάδα της Παραγουάης και δεν νομίζω ότι μέχρι να τελειώσει το Κόπα Αμέρικα θα έχει τελειώσει το δικό μου θέμα και σε ποια ομάδα θα συνεχίσω την καριέρα μου».

Στο μεταξύ, ο Κέβιν Μιραλάς, μέσω της προσωπικής του σελίδας κοινωνικής δικτύωσης, ευχαρίστησε θερμά τον κόσμο της ομάδας για τη συμπαράσταση που του έδειξε τη χρονιά που ολοκληρώθηκε. «Πρέπει να ευχαριστήσω όλους τους φιλάθλους του Ολυμπιακού που με υποστήριξαν όλη τη χρονιά! Είναι υπέροχοι! Σας ευχαριστώ όλους».

Χάρης Δάντσης

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα