Ο Γρηγόρης παίρνει ξανά τους δρόμους

Βάζοντας στις βαλίτσες του… μια νέα εκπομπή με ένα παλιό κόνσεπτ κι έναν γνώριμο τίτλο, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου ετοιμάζεται να οργώσει την Ελλάδα. Αφού υπέγραψε μονοετές συμβόλαιό με το Mega, τώρα είναι έτοιμος να ξεκινήσει τα γυρίσματα του ταξιδιωτικού «Ομορφου κόσμου: Η επιστροφή», που σε πολλά σημεία θα μας θυμίζει το project με το οποίο ξεκίνησε, ουσιαστικά, την τηλεοπτική του καριέρα στην ΕΤ3, ομολογουμένως με μεγάλη επιτυχία. Ταξίδια σε όλη την Ελλάδα, πληροφορίες από μέρη απομακρυσμένα, ήθη και έθιμα, κοινωνικά κι ανθρώπινα ζητήματα! Ο ίδιος δηλώνει ενθουσιασμένος και μοιράζεται με τη «δημοκρατία» τη χαρά του για το νέο του ξεκίνημα: «Θα πάω σε γνώριμα μέρη με διαφορετικές συνθήκες. Είμαι πολύ περίεργος για το τι θα συναντήσω. Η σύνθεση της επαρχίας είναι διαφορετική. Κόσμος έχει επιστρέψει από τα μεγάλα αστικά κέντρα στα χωριά του. Νέα παιδιά έχουν προτιμήσει να μείνουν στον τόπο τους. Επειτα από δέκα χρόνια οι συνθήκες είναι εντελώς διαφορετικές, αλλά η Ελλάδα είναι πάντα η Ελλάδα μας, με τους συμπαθείς ανθρώπους της και την καλή τους διάθεση. Εστω και με προβλήματα, είμαστε αισιόδοξοι από τη φύση μας. Αυτό το μήνυμα θέλουμε να περάσουμε».

Ο παρουσιαστής αυτό το διάστημα ετοιμάζεται πυρετωδώς και οργανώνει τις πρώτες του εξορμήσεις. Τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν στα τέλη Ιουνίου από τον Εβρο και την Ξάνθη και θα εξακολουθήσουν τουλάχιστον για δύο μήνες. Από τους πρώτους σταθμούς της περιοδείας του θα είναι σίγουρα η γενέτειρά του η Θεσσαλονίκη, ενώ δεν αποκλείεται σε ένα από τα πρώτα επεισόδια να δούμε και τον επιστήθιο φίλο του Αντώνη Κανάκη, ο οποίος είχε εμφανιστεί και στο περσινό του σόου «Η αναζήτηση της επιτυχίας». Στόχος του παρουσιαστή είναι ως τις αρχές Σεπτεμβρίου να έχει έτοιμα τα πρώτα έξι επεισόδια ώστε να συνεχίσει απερίσπαστος τις αναζητήσεις του. Το μπάτζετ που του έχει δοθεί από το κανάλι δεν είναι ιδιαίτερα υψηλό. Οι υπεύθυνοι, όμως, ποντάρουν στην εμπειρία του και κυρίως στην αμεσότητά και τον αυθορμητισμό του. Ωστόσο αυτή δεν θα είναι η μόνη τηλεοπτική εμφάνιση του Γρηγόρη τη νέα τηλεοπτική σεζόν. Ηδη στο συρτάρι του Mega υπάρχουν αρκετές «κονσέρβες» από το τηλεπαιχνίδι «Money drop», που δεν έχουν προβληθεί. Ετσι από Σεπτέμβριο θα ανοίξει και πάλι η καταπακτή που… καταπίνει χιλιάδες ευρώ, αφού ελάχιστοι ως τώρα κατάφεραν να κερδίσουν έστω κι ένα υποτυπώδες ποσό.

Κωνσταντίνα Γαρνέλη

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα