Στον ΣΥΡΙΖΑ όλα τα είχαν, τσακώνονται και για τα trolls

Και νέα δήλωση του Κασσελάκη που είχε στόχο την περίοδο Τσίπρα

Στην ατμόσφαιρα εχθροπάθειας που κυριαρχεί στον ΣΥΡΙΖΑ, το θέμα της διαδικτυακής λειτουργίας των διαβόητων τρολ που στάζουν εσωκομματικό δηλητήριο εναντίον των επικριτών του «αρχηγού» προσφέρει ακόμα μια αφορμή για να υψωθούν διαχωριστικές γραμμές μεταξύ της νυν και της πρώην ηγεσίας.

«Στον ΣΥΡΙΖΑ τον οποίο γνωρίζω εγώ, από τις 24 Σεπτεμβρίου και μετά, δεν υπάρχουν κονδύλια που πάνε για τρολ. Εδώ δεν έχουμε κονδύλια να πληρώσουμε αυτή τη στιγμή τους μισθούς στους εργαζομένους» δήλωσε (Δευτέρα, στο Mega) ο Στ. Κασσελάκης, αφήνοντας νέες αιχμές για την περίοδο του Αλ. Τσίπρα.

Σε μια προσπάθεια να «στρογγυλέψει» ως εκ της θέσεώς της την κατάσταση, η εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος Βούλα Κεχαγιά υποστήριξε χθες (Σκάι) ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ ούτε είχε ούτε έχει τρολ […] και δεν υπάρχουν “μαύρα” χρήματα». Πρόσθεσε. μάλιστα, χωρίς να γίνεται και τόσο πιστευτή -όχι με ευθύνη της πάντως…- ότι δεν υπάρχει σύγκρουση μεταξύ των δύο ηγετών του κόμματος.

Βεβαίως, δεν έχουν όλοι την ίδια άποψη για τα τρολ. Αν εξαιρέσεις κάποιες γραφικές περιπτώσεις τύπου «στιχουργού Νίκου Μωραΐτη» ή της… «στρατηγικής ιδιοφυΐας Νίκου Καρανίκα», οι οποίοι έχουν ωστόσο τα θάρρος να εκτίθενται (κυριολεκτικά, όμως…) δημόσια, δεκάδες ανώνυμοι χρήστες πληκτρολογούν από εμετικά έως ευθέως απειλητικά σχόλια, στοχοποιώντας επικριτές του προέδρου. Προφανώς η δράση τους έφτασε και στα αυτιά του Κασσελάκη. Γι’ αυτό από την Κεντρική Επιτροπή το περασμένο Σάββατο αποδοκίμασε αυτή την άθλια δραστηριότητα, λέγοντας «δεν θέλω δίπλα μου κόλακες. Και δεν έχω δώσει σε κανέναν και καμία το δικαίωμα να μιλά εξ ονόματός μου. Σας δίνω τον λόγο της τιμής μου σε αυτό. Επώνυμους και ανώνυμους. Διά ζώσης και διαδικτυακά. Κανείς δεν έχει το δικαίωμα. Και η τοξικότητα δεν με εκπροσωπεί, δεν τη θέλω». Το θέμα είναι ότι η τοξικότητα επιμένει. Χθες ο Κ. Ζαχαριάδης κάλεσε τους φανατικούς υποστηρικτές του Κασσελάκη να περιορίσουν την επιθετικότητα, και τώρα που σφίγγουν οι ζέστες «να πάρουν και μια ανάσα δροσιάς»…

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα