Πακιστανός βίασε ανήλικη τουρίστρια!

Την απόλυτη φρίκη φέρεται ότι βίωσε σε νυχτερινό κέντρο διασκέδασης στην Κρήτη μια ανήλικη τουρίστρια, η οποία κατήγγειλε στις Αρχές πως έπεσε θύμα βιασμού!

Η 16χρονη Βρετανίδα, που βρίσκεται στο Ηράκλειο με τους γονείς της για διακοπές, πέρασε έντρομη το κατώφλι της Ασφάλειας Χερσονήσου και υποστήριξε πως το βράδυ της Τετάρτης ένας αλλοδαπός την κακοποίησε σεξουαλικά.

Στα Μάλια

Οπως προέκυψε από την καταγγελία, η ίδια βρισκόταν σε μπαρ στα Μάλια με την οικογένειά της και διασκέδαζε, χωρίς να μπορεί να σκεφτεί τι θα ακολουθούσε. Κάποια στιγμή θέλησε να πάει στην τουαλέτα του καταστήματος κι εκεί υποστήριξε πως βρισκόταν ο δράστης, ο οποίος της επιτέθηκε. Με αστραπιαίες κινήσεις τής κατέβασε τα ρούχα και την κακοποίησε σεξουαλικά, προτού προλάβει να αντιδράσει. Στη συνέχεια, έσπευσε να εξαφανιστεί και η κοπέλα σε κατάσταση σοκ επέστρεψε στους γονείς της, ξεσπώντας σε κλάματα.

Ολοι μαζί πήγαν στην Ασφάλεια κι έκτοτε οι αστυνομικοί αναζήτησαν υλικό από τις κάμερες ασφαλείας του καταστήματος κι άλλων επιχειρήσεων της περιοχής, ώστε να ταυτοποιήσουν τον βιαστή. Πράγματι, λίγο αργότερα διαπίστωσαν πως πρόκειται για έναν 28χρονο Πακιστανό, ο οποίος εντοπίστηκε, όμως αρνήθηκε τις κατηγορίες που του αποδίδονται. Ο νεαρός φέρεται ότι υποστήριξε πως επρόκειτο για συναινετική επαφή, ενώ δεν δίστασε να ισχυριστεί ότι ανάμεσα σε εκείνον και την ανήλικη υπήρξε φλερτ. Η έρευνα για την υπόθεση βρίσκεται σε εξέλιξη, ώστε να διακριβωθεί τι συνέβη στις τουαλέτες του μπαρ.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα