Σοκ! 19χρονη πουλήθηκε για νύφη

Η κοπέλα αντί 1.000 € κρατήθηκε όμηρος από οικογένεια στην Αλεξανδρούπολη για να παντρευτεί παρά τη θέλησή της

Γροθιά στο στομάχι είναι η καταγγελία μιας 19χρονης, σύμφωνα με την οποία πουλήθηκε εν αγνοία της ως… νύφη σε μια οικογένεια στην Αλεξανδρούπολη, αντί του ευτελούς ποσού των 1.000 ευρώ!

Σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό Star, o εφιάλτης που φέρεται ότι έζησε η 19χρονη κοπέλα από τη Βουλγαρία ξεκίνησε στις 27 Μαρτίου, όταν ένας ομοεθνής της την «πούλησε» σε οικογένεια σε περιοχή της Αλεξανδρούπολης, προκειμένου να εργαστεί κοντά τους και να παντρευτεί τον γιο της. Η νεαρή παραδόθηκε από τον συμπατριώτη της στο σπίτι της οικογένειας και, στη συνέχεια, εκείνος επέστρεψε στη χώρα του, αφού προηγουμένως πήρε το ποσό που είχε συμφωνηθεί, δηλαδή τα 1.000 ευρώ. Ωστόσο, γρήγορα η κοπέλα ανακάλυψε ότι πουλήθηκε ως νύφη και πως ουσιαστικά ήταν αιχμάλωτη και όχι εργαζόμενη, ενώ της είχαν πάρει όλα της τα χαρτιά.

«Πίστευα ότι στην Ελλάδα είχα έρθει για να εργαστώ. Δεν γνώριζα ότι με προόριζε για νύφη. Η οικογένεια είχε κρατήσει την ταυτότητά μου και όλα μου τα έγγραφα» ανέφερε η 19χρονη σε δηλώσεις της. Τελικά, βρήκε τρόπο να ειδοποιήσει τις Αρχές τη Μεγάλη Πέμπτη και γλίτωσε από την Κόλαση για την οποία την προόριζε ο συμπατριώτης της, ο οποίος την «εμπορεύτηκε» για λίγα ευρώ. Σύμφωνα με την ίδια καταγγελία, αστυνομικοί ειδοποιήθηκαν μέσω του 112 και, ύστερα από αναζητήσεις, κατάφεραν να εντοπίσουν την κοπέλα. Κατόπιν εξετάστηκε από ιατροδικαστή που, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, εντόπισε σημάδια κακοποίησης στο κορμί της, με τις Αρχές να πιστεύουν ότι είχαν γίνει προτού έρθει στη χώρα μας, και μεταφέρθηκε σε δομή της Θεσσαλονίκης. 

Μητέρα, πατέρας και γιος που κρατούσαν αιχμάλωτη τη 19χρονη αντιμετωπίζουν πλέον τις κατηγορίες της εμπορίας ανθρώπων, σε βαθμό κακουργήματος και της παράνομης κατοχής ταξιδιωτικών εγγράφων, με τις οποίες οδηγήθηκαν χθες στην ανακρίτρια Αλεξανδρούπολης προκειμένου να απολογηθούν. Ο συμπατριώτης της 19χρονης αναζητείται και ως αργά χθες δεν είχε εντοπιστεί. 

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα